Det rette forhold mellem sikkerhed og livsnydelse

At kunne nyde livet – hele livet er grundsætningen i min rådgivning. For at vi kan nyde livet, skal økonomien være i orden, og vi skal være trygge ved, at der er styr på tingene. Omvendt skal det ikke være så trygt at det bliver kedeligt. Det gælder om at finde den rette balance. Og balancepunktet forrykker sig igennem hele vores liv.

Når vi har små børn, er det nære vigtigt – at der er tilpas penge, til at hverdagen hænger sammen og at vi kommer ud at rejse en gang i mellem. Når børnene bliver større, er det andre behov, som presser sig på – børnene skal måske på efterskole, forældrekøbslejlighed, rejser og pensionsopsparingen bliver vigtige forhold. Når børnene er flyttet bliver pensionsopsparing og vores 3. alder pludselig lige om lidt.

At have en sparringspartner igennem alle faserne giver god mening. Det er vigtigt at tale de forskellige muligheder igennem med en uvildig, som vil det bedste for dig og ikke arbejder for specifikke produkter, men ser på dit behov. Jeg vil gerne være den partner!

Bred erfaring fra bank og mæglervirksomhed

Jeg er bankuddannet, og har derfra forståelsen for alle forhold private kunder møder. Jeg har i de sidste 8 år arbejdet i BRFkredit/EDC, hvor jeg vurderede ejendomme og rådgav om boligøkonomi. Jeg har haft egen selvstændig virksomhed inden for byggebranchen, hvor jeg sammen med min mand har bygget et par huse.

Privat

Jeg holder af at være en del af det lokale fællesskab. Jeg har to gange været opstillet til kommunalvalget, og har derigennem lært meget om forhandlingsteknikker og performance.

Jeg er bestyrelsesmedlem på mine børns skole, hvilket også giver et stort indblik i regnskaber, personaleledelse og drift af en privat virksomhed.

Jeg har 3 dejlige børn med min mand. Vi bor på et landsted 20 km fra Roskilde, så min fritid bruges ofte i naturen med en tur i skoven enten til fods eller på min skønne islænderhest. Jeg taler meget, men lytter lige så gerne.

KONTAKT

DOWNLOAD CV