16 år i pengeinstitut

Jeg er født i 1968 og er far til 3 skønne børn. Jeg har arbejdet med finansiel rådgivning siden 1991. Heraf 16 år i diverse pengeinstitutter som kunderådgiver og leder i forskellige afdelinger, senest som direktør for BG Bank på Sydfyn.

Service

Jeg sætter stor pris på service, effektivitet og ordentlighed. Med service mener jeg bl.a. at møde til tiden, få opgaverne færdige til deadline samt at være til stede for kunden, når denne har brug for det.

Effektivitet og ordentlighed

Effektivitet er for mig at kunne håndtere mange opgaver fejlfrit på samme tid. Ordentlighed betyder for mig, at man behandler hinanden med respekt samt at det man siger er det man gør. Jeg er meget ambitiøs på F10 og egen vegne.

Det stærkest fullservice rådgivningshus

Målet er at F10 skal være Danmark’s største og stærkeste fullservice rådgivningshus, der tilbyder professionelle rådgivningsydelser til private og små- og mellemstore virksomheder.

Det skal være sjovt

En egenskab jeg sætter stor pris på er at have det sjovt med det man laver, også selvom det til tider kan være meget seriøse udfordringer der skal løses. Min fritid bruger jeg på familien, rejser og golf.

Spændende opgaver

Mine ønsker for fremtiden er at F10 vækster i henhold til vores vision samt at jeg får løst en masse spændende opgaver for mine kunder. Jeg lover at jeg altid vil gøre mit bedste for at få opgaverne løst.

KONTAKT

DOWNLOAD CV