f10 FINANS

Professionel Økonomisk Rådgivning
Uafhængig økonomisk rådgivning til Private og Erhverv

BANK OG REALKREDIT

Er du på udkig efter dit drømmehus, eller blot i tvivl om du har det rigtige lån i dit hus? Lad os lave et økonomitjek, så er du sikker på, at du ender op med den bedste løsning - og får mest ud af din økonomi.

PENSION

Hvornår har du råd til at gå på pension, og hvad er den bedste pensionsordning? Vi hjælper med at sammensætte den rette pensionsordning, så du har økonomisk tryghed omkring dit pensionsliv.

INVESTERING

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste investering for dig? Vi hjælper med, at du får mest ud af din opsparring og rådgiver omkring de bedste investeringer.

ØKONOMISK RÅDGIVNING
FÅ ET UVILDIGT ØKONOMITJEK HOS F10 FINANS
Vi finder flere penge i budgettet hos mere end 9 ud af 10 familier. Og vi kan også hjælpe dig.
INVESTERINGSRÅDGIVNING
LAD F10 FINANS PLEJE DIN FORMUE
Din formue og din pension er ikke noget, du skal overlade til hvem som helst. Du skal være tryg og rolig ved at overlade din økonomi, pension og formue i en rådgivers hænder.
RÅDGIVNING VED BOLIGKØB
HVILKET BOLIGLÅN SKAL MAN VÆLGE?
Måske har du tabt overblikket en smule og spurgt dig selv: Hvad er et obligationslån egentlig? Og hvad er et flexlån? Og hvad er fordelene og ulemperne?
BANKSKIFTE
F10 FINANS HJÆLPER MED AT FÅ DE BEDSTE VILKÅR
Rigtigt mange af os kan faktisk tjene tusindvis af kroner hver eneste måned uden at gøre andet end at skifte bank. Det kan være lige præcis de penge, der gør det lidt sjovere at være dig.
F10 Finans
FIRMAPENSION
F10 oplever ofte, at virksomhedens ledelse har meget stor fokus på virksomhedens drift og optimering af denne. Dette gør, at mappen med firmapensionsaftalen ofte samler støv på hylden. Konsekvensen af dette, er ofte, at den enkelte medarbejder går glip af rigtige mange penge når de når pensionsalderen.
F10 Finans
SE VORES ARTIKLER HER
Her kan du læse om Banklån, Realkredit, investering, pension og den økonomiske udvikling.
F10 Finans
TILMELD DIG NYHEDSBREV HER
Nyhedsbrevet behandler emner som pension, privatøkonomi, investering, bolig og meget mere.
F10 Finans
VIRKSOMHEDSTJEK
Skal vi hjælpe din virksomhed med at få de bedste vilkår i banken?</p> <p>Men måske er du ikke verdensmester i din virksomheds økonomi og jeres bankforretninger (måske har du ikke engang lyst til at være det). Det kan koste dig kassen i forkerte løsninger hver eneste måned.
F10 Finans
BEREGNERE
F10 har udviklet et antal beregnere, som kan hjælpe dig med at se, om der kan være optimeringsmuligheder i din økonomi. Du kan vælge mellem Millionærberegneren og Pensionsberegneren.
F10 Finans
TILFREDSGARANTI
En af de nemmeste måder at få en ny kunde på er, hvis en eksisterende kunde anbefaler os til andre. Vi ved af erfaring, at det kun sker, hvis man har været tilfreds med det arbejde, vi har udført.
F10 Finans
KLAGEVEJLEDNING
Hvis du føler dig dårlig rådgivet af F10 Investeringsrådgiver ApS eller F10 Pensionsmægler ApS, og mener at have lidt et tab, skal du rette din klage til Rene Mammen – som er den klageansvarlige hos F10 Investeringsrådgiver ApS og F10 Pensionsmægler ApS.
F10 Finans
SAMARBEJDSPARTNERE
Hos F10 arbejder vores konsulenter udelukkende for dig, og vi yder uafhængig rådgivning. Men vi har et fint samarbejde med en række banker og pensionsselskaber.
F10 Finans
PENSION PRIVATE
At du ved med dig selv, at du og din familie har den bedst tænkelige løsning, når det gælder pensionsopsparing og livsforsikring. At du er sikret en tredje alder med råderum til golf, rejser og oplevelser med børnebørnene – eller hvad nu din drøm er. Og at dine kære er sikret på bedste måde, hvis du skulle falde bort eller blive uarbejdsdygtig.
F10 Finans
VORES PRISER
Og der sidder du: Forvirret – og med fornemmelsen af ikke helt at kunne følge med. Med følelsen af, at din daglige økonomi sikkert kunne være bedre, hvis bare du have overblikket over dine boliglån og dine kreditforeningslån.
FÅ ET UFORPLIGTENDE OG
GRATIS TILBUD

  KONTAKT DIREKTE
  F10 FINANS

  Kenneth Strange

  Godkendt Investeringsrådgiver

  Tlf: +45 61 31 48 00

  mail: ks@F10.dk

  Nykøbing F
  LÆS MERE