f10 FORRETNINGSUDVIKLING

F10 Forretningsudvikling

Vi kommer med vores værktøjskasse, så du kan optimere og vækste din virksomhed – at få ting til at gro, er vores passion.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med:

OPTIMERING OG VÆKST

Skal du optimere eller vækste din virksomhed?

Går du med tanker om at din virksomhed skal optimeres eller vækste, men mangler ressourcer, inspiration, kompetencer, fremdrift eller sparring til, hvordan væksten kan ske? Vi er specialister i både optimering samt organisk og ekstern vækst. Med vores værktøjskasse kan vi bl.a. hjælpe dig med:

Salgsoptimering og -udvikling
 Eksport og nye markeder
Go-to-market planer
Strategiske alliancer
Etableringer

Du kan også downloade vores PDF, og blive klogere på, hvordan du kan hjælpe din virksomhed igennem den nuværende krise.

KØB OG SALG AF VIRKSOMHED

Overvejer du at opkøbe en virksomhed, eller går du med tanker om at sælge dit livsværk?

Opkøb af en virksomhed kan være en hurtig vej til vækst. Gennem et professionelt analysearbejde, kan vi hjælpe dig med at identificere, vurdere samt foretage den endelige udvælgelse af potentielle opkøbskandidater.

Vil du gerne sælge din virksomhed? Så kan vi også hjælpe dig med at give stafetten videre – lige fra de første overvejelser til det afsluttende håndtryk med en køber eller næste generation.

Få 1 times gratis sparring

  KAPITAL BOOSTER

  Få et gratis kapitaloverblik

  Kapital Booster er din vej til mere kapital – helt gratis. Ved at besvare nogle spørgsmål, kan du få et uddybende indblik i hvilke kapitaltyper, der matcher lige netop din virksomhed.

  Når du har besvaret spørgsmålene, vil du modtage en fyldestgørende rapport. Den vil vi gerne gennemgå med dig uden beregning.

  Har du spørgsmål?
  Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  KAPITALTILFØRSEL

  Søger du kapital?

  Står du og mangler kapital til dine forretningsideer og vækstplaner hvor banken måske siger fra. Så kan vi hjælpe dig omend du søger egenkapital, fremmedkapital, soft money eller finansiering af forretningsplanen.

  Vi er vant til at arbejde sammen med forskellige kapitalstærke offentlige institutioner samt private investorer. I samarbejde med dig afdækker vi din virksomheds behov for kapital. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde markedets bedste muligheder for en optimal kapitalstruktur.

  Læs hvordan vi hjalp CIP-Robotics med at finde kapital

  ”Sammen med F10 Forretningsudvikling fik vi hurtigt kortlagt vores kapitalbehov og matchede det med relevante kapitaltyper. I fællesskab fandt vi ud af, at CIP-Robotics levede op til en række krav iblandt diverse offentlige puljer, og derfor lagde vi ud med at søge fondsmidler.

  I alt har vi modtaget støtte fra både Innobooster, Digital Omstilling og SMV Pro med tilsagn på ca. 900.000 kr.

  Derudover har F10 hjulpet CIP-Robotics med at tiltrække eksterne investorer, vækstkapital og kompetencer, og ejerkredsen er blevet udvidet af to omgange, der er med til at sikre CIP-Robotics’ markedsintroduktion.”

  – Kåre Knudsen
  Direktør og founder, CIP-Robotics ApS

  Succesfulde virksomheder vælger os

  DEDIKEREDE RÅDGIVERE

  Lad os hjælpe dig videre