F10 VIDEN & VÆKST

Kurser, konferencer, coaching, og konsulentydelser der bidrager til vækst i virksomheder og organisationer. Viden fører til vækst.

At der kun findes udvikling eller afvikling kender vi alle til. Uanset type af virksomhed – offentlig eller privat – så skal vi stræbe efter at forbedre os og vores resultater konstant. Gør vi ikke det går det ofte lidt ned af bakke. For holde nøjagtigt samme niveau som sidste år er umuligt. Det går altid lidt op eller lidt ned. F10 Viden og Vækst hjælper virksomheder, organisationer, ledere, sælgere, kontorpersonale, teams og alle typer af medarbejdere til at præstere endnu bedre. Og til at finde gløden og glæden i hverdagen. Om det er udviklingsforløb for bestyrelsen, for ledergruppen, for sælgerne, for medarbejdergrupper eller for det samlede firma eller team så skræddersyr vi dage og forløb der hjælper lige netop dig og jer til at vækst. Personligt, som team og som virksomhed. Vi hjælper med at skabe Den Attraktive Arbejdsplads på mange måder. Som trainer og underviser Som coach og mentor der selv har prøvet lidt af hvert Som sparringspartner til virksomheden, ledere og medarbejdere Som aktive konsulenter
CV7A9772F10 1 edition

TEAMUDVIKLING

Virksomheder og organisationer er afhængige af at medarbejderne performer optimalt. For uden motiverede medarbejdere er der stor risiko for at resultater udebliver.

LÆS MERE

IMGL0317-Edit-13

DEN MOTIVEREDE LEDER

Ingen er født leder – men nogen bedriver ledelse. Ledelse skal ikke tales men bedrives. Mange ledere ved godt at de mangler at bedrive aktiv ledelse.

LÆS MERE

Viden4

BOOST DIT SALG

Så derfor er det utroligt vigtigt, at alle i virksomheden med kundekontakt og direkte salgsopgaver er top motiverede og klædt på til at møde kundernes krav.

LÆS MERE

Mrketing

COACHING OG SPARRING

Nogle ledere, sælgere, medarbejdere, temas og virksomheder har brug for et kærligt spark bag i. Og nogle har bare brug for en uvildig ven at vende løst og fast med.

LÆS MERE

regnskab

AFHOLD EFFEKTIVE MØDER

Hvem kender ikke det at side i kedelige møder uden energi og fokus. Måske har du slet ikke en rolle i mødet men er inviteret og kom. På en aktiv dag får vi sat guidlines op for Effektive Møder, vi får arbejdet med hvad der bringer energi i møderne …

LÆS MERE

FÅ ET UFORPLIGTENDE OG

GRATIS TILBUD

  F10 VIDEN & VÆKST
  F10 VIDEN & VÆKST

  Lars Egsvang

  Partner & Konsulent

  Tlf: +45 28 76 00 70

  mail: le@F10.dk

  LÆS MERE