f10 VIDEN & VÆKST

Kurser, konferencer, coaching, og konsulentydelser der bidrager til vækst i virksomheder og organisationer. Viden fører til vækst.

LEDERUDVIKLING

Lederudvikling er en proces, der styrker din evne til at kommunikere med dine ansatte. Så leder er det vigtigt at have selvindsigt, forandringsparathed og ikke mindst være dygtig til at indgå i relationer.

TEAMUDVIKLING

Om det er resultater der skal forbedres eller trivslen og den Sociale Kapital så sætter vi målrettede dage og forløb sammen der sikrer fremdrift, samarbejde og energi i teams, grupper og den samlede medarbejderstab.

SALGSUDVIKLING

Det er utroligt vigtigt, at alle i virksomheden med kundekontakt og direkte salgsopgaver er top motiverede og klædt på til at møde kundernes krav.

Succesfulde virksomheder vælger os
F10 Konsulenthuset
TEAMUDVIKLING
Virksomheder og organisationer er afhængige af at medarbejderne performer optimalt. For uden motiverede medarbejdere er der stor risiko for at resultater udebliver.
F10 Konsulenthuset
DEN MOTIVEREDE LEDER
Ingen er født leder – men nogen bedriver ledelse. Ledelse skal ikke tales men bedrives. Mange ledere ved godt at de mangler at bedrive aktiv ledelse.
F10 Konsulenthuset
BOOST DIT SALG
Så derfor er det utroligt vigtigt, at alle i virksomheden med kundekontakt og direkte salgsopgaver er top motiverede og klædt på til at møde kundernes krav.
F10 Konsulenthuset
COACHING OG SPARRING
Nogle ledere, sælgere, medarbejdere, temas og virksomheder har brug for et kærligt spark bag i. Og nogle har bare brug for en uvildig ven at vende løst og fast med.
F10 Konsulenthuset
AFHOLD EFFEKTIVE MØDER
Hvem kender ikke det at side i kedelige møder uden energi og fokus. Måske har du slet ikke en rolle i mødet men er inviteret og kom. På en aktiv dag får vi sat guidlines op for Effektive Møder, vi får arbejdet med hvad der bringer energi i møderne …
F10 Konsulenthuset
KONSULENTOPGAVER
Hvad der sommetider starter som et kursus eller en coaching resulterer til tider i direkte konsulentopgaver.
F10 Konsulenthuset
BESTYRELSE
Rigtig mange SMV har behov for en bestyrelse men ved ikke helt hvad det er.
FÅ ET UFORPLIGTENDE OG
GRATIS TILBUD

    KONTAKT DIREKTE