VidensVærket

F10 Viden & Vækst

VidensVærket - Professionelt og aktivt netværk med vidensdeling

VidensVærket er et professionelt og aktivt netværk med vidensdeling, aktiv træning og sparring der sikrer personlig udvikling og dermed nye muligheder for at præstere i dit job.

Når vi mødes 6 gange om året, er det for at dele vores viden, lære af andre, få tilført nyeste viden generelt, få trænet konkrete nye værktøjer og sparre med hinanden.Mål er, at alle efter hvert møde har fået tilført både ny energi og nye værktøjer til at agere endnu mere professionelt i deres daglige salgsarbejde.VidensVærket kombinerer det bedste fra flere verdener; networking, uddannelse, sparring og mentoring.
Generationsskifte

Tag en UFORPLIGTENDE dialog om jeres udviklingsmuligheder

Det koster ikke noget at mødes, og vi udarbejder meget gerne et oplæg til et samarbejde.
Kontakt Lars på +45 28 76 00 70 | le@f10.dk for at høre mere.

VidensVærket kombinerer det bedste fra flere verdener

Med VidensVærket kombinerer du networking, uddannelse, sparring og mentoring.

Networking betyder at alle bidrager når vi mødes. Med ideer, med succes, med erfaringer, med problematikker de ønsker hjælp til og ikke mindst med energi og vilje til at blive bedre.

Læring og uddannelse indeholder at alle holdes ajour med de nyeste trends, værktøjer og Best Practice. Der deles viden og trænes i trygge omgivelser og med smil på læben.
Du ved sikkert, at de bedste er dem som anstrenger sig mest og træner mest. Det gør vi sammen og med både kendte og nye ”værktøjer” som omdrejningspunkt.

Sparring og mentoring opnås gennem Best Practice og at lære af de bedste er altid et mål for en professionel. Ved at høre om erfaringer på både godt og ondt fra andre deltagere og trænere bliver du både mere bevidst og også mere skarp på at agere som moderne og i dit job og din hverdag.

Du kommer til at deltage i aktive workshops med fokus på inspirerende træningsforløb, personlige udfordringer og en altid engageret feedback.
På den måde udvikler du vedvarende dine kompetencer som via træning, dialoger og et netværk med andre der bare vil være bedre.

 

Hvilken type af VidensVærket skal du vælge?

VidensVærket SALG giver dig en intens udvikling i salg.
Du kan anskue dagene som 6 kursusdage, der gennem hele perioden, er sammenhængende og udviklende med fokus på at udvikle dit salg og dine salgsmuligheder.

Uden salg = ingen virksomhed = derfor er du som professionel sælger så vigtig.

VidensVærket LEDELSE giver dig vedvarende værktøjer og indsigter til at bedrive
moderne og motiverende ledelse.

Du kan anskue dagene som 6 kursusdage, der gennem hele perioden, er sammenhængende og udviklende med fokus på at udvikle dine evner ud i at bedrive aktiv motiverende ledelse.

Dit image = din ledelsesstil

VidensVærket EJERLEDER giver dig lige netop den sparring og viden du ofte står og mangler som Selvstændig og Ejerleder.
Du kan anskue dagene som 6 kursusdage, der gennem hele perioden, er sammenhængende og udviklende med fokus på at udvikle din virksomhed og dig som dedikeret og succesfuld Ejerleder.

Du er din virksomhed = din virksomhed bliv er ofte ikke bedre end du gør den

Kom i gang med VidensVærket

Den årlige investering er inkl. alle materialer 12.995 kr. kun ekskl. moms og med 6 dages Workshop, netværk og fuld forplejning alle dage og løbende tilgang til sparring på telefon og mail mellem møderne.

Dagene er fra 09.00 – ca. 15.00 hver gang og maksimalt 10 – 15 pr. hold.

Vi mødes forskellige steder i Danmark hvor køreturen til og fra møderne bruges til refleksion over din hverdag og dagens input.

Vi giver besked når der er fyld et hold op og klar til start.

F10 Viden & Vækst glæder os til at byde dig indenfor i VidensVærket

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre