f10 MARKETING BUREAU

F10 Marketing Bureau

- Din eksterne marketingafdeling

Vi hjælper med at fange din målgruppe, på de rigtige kanaler.

Vi værdsætter samarbejdet med F10 Marketing Bureau.
De hjælper os med at kommunikere vores budskaber i en sikker og relevant kontekst. F10 Marketing Bureau har en proaktiv tilgang, og vi føler os altid trygge ved at bede dem om hjælp. De er dygtige til at finde de rigtige løsninger for os og formår at kommunikere det på en letforståelig måde.
Vi oplever høj ekspertise og et stort serviceniveau hos F10 Marketing Bureau, og vi kan derfor varmt anbefale dem som en ekstern markedsføringsafdeling.

Martin Kibsgaard Jensen, Direktør hos Blue Capital A/S
★★★★★

SOME

Annoncering på de sociale medier

Vi har opnået en omfattende viden og erfaring inden for annoncering på sociale medier gennem årene. Vi kan hjælpe med at annoncere på populære platforme som Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok. 

Ønsker du at øge din virksomheds synlighed på LinkedIn, har vi også stor erfaring på denne kanal. 

VI GØR DET OVERSKUELIGT

Al din data samlet på ét dashboard

Når man er kunde hos os, får man et dashboard som sørger for, at alle vores resultater bliver visualiseret på ét sted!
Vi mener, at gennemsigtighed og datanære analyser er en essentiel del af ethvert godt samarbejde, hvilket disse dashboards i høj grad muliggør.

På dashboardet vil alle relevante nøgletal fra de forskellige kampagner blive vist – og endda på tværs af alle de forskellige annonceplatforme!

God markedsføringsrapportering

SEO & SEM

Skal du øverst på Google?

SEO

Godt SEO-arbejde sikrer at du som virksomhed ligger øverst på Google. Når kunderne søger på Google er det dig der skal vises!

→ Organisk trafik hver måned
→ Langvarig vækst
→ Kost effektiv på langt sigt

SEM

SEM er betalt annoncering på Google. Med den korrekte SEM-strategi kan man se hurtige resultater, ved fx at lave søgeordsannoncer eller displayannoncer.

→ Betalt annoncering
→ Hurtig vækst
→ Kost effekt på kort sigt

Få 1 times gratis gennemgang af din markedsføring

  Vi har løst opgaver for

  DISPLAY ANNONCERING

  Opsætning af dine bannerkampagner

  Vi opsætter bannerkampagner på tværs af forskellige platforme. Her tilbyder vi at sætte dine bannere op i Google, men som noget helt specielt kan vi også sætte dine bannere op i Adforms.

  Vi sørger for at dine bannere bliver eksponeret de helt rigtige steder, og får de helt rigtige personer, så du får det maksimale ud af enhver annoncekrone.

  Se case eksempel:

  MEDIEBUREAU

  Lad os håndtere jeres medieindkøb på tværs af kanaler

  Vi står for den strategiske planlægningen af selve kampagnen, håndtering af kommunikationen, samt eksekveringen af selve kampagnen.
  Det er håndteringen af hele kampagnen fra start til slut der håndteres fra vores side.

  ✓ Print
  ✓ Radio
  ✓ Out of Home
  ✓ Programmatic
  ✓ TV
  ✓ SoMe
  ✓ Google

  GRAFISK BUREAU

  Professionelle designløsninger, der matcher din virksomhed

  Når du har et grafisk dragende design, fastholder du dine besøgende og giver dem lyst til at vide mere om dig og dine løsninger. Selv offline hjælper et flot design med at vække kunder og samarbejdspartneres nysgerrighed omkring din virksomhed.

  Et indbydende og sammenhængende grafisk udtryk er også vigtigt, hvis du vil skille dig ud fra mængden. Dette gælder på tværs af kanaler og medier – både online og offline.

  Vores dygtige grafiker kan hjælpe dig med alt indenfor banner, digital grafisk opsætning og diverse tryksager.

  WordPress hjemmeside

  Din hjemmeside står i mange tilfælde for din kundes førsthåndsindtryk af dig. Få opbygget en fængende og performende hjemmeside i WordPress

  Video- og reklamefilm

  Video er blevet en stor del af marketingslandskabet i dag. Skal vi hjælpe med at producere dine videoer til din markedsføring? Så tryk herunder

  PR og sponsoreret indhold

  Her har vi gennem tidligere arbejde opbygget stor erfaring, og kan sagtens hjælpe dig med at øge din eksponering overfor kunderne.

  Markedsførings strategi

  At lægge markedsføringsstrategien kan være en jungle. Vi hjælper med at fordele dit budget, så du får det maksimale udbytte.

  DEDIKEREDE RÅDGIVERE

  Lad os hjælpe dig videre