SoMe

F10 Marketing Bureau

Kampagner på Sociale Medier

De sociale medier er mere end nogensinde en del af vores alle sammens hverdag. Mange af os er hele tiden ”online” – vi har vores telefon ved hånden konstant, og vi interagerer på de sociale medier som aldrig før. Det er derfor helt centralt at anvende de sociale medier i din markedsføringsstrategi, når du vil nå ud til dine kunder. På de sociale platforme kan man nemlig nå ud til rigtig mange potentielle kunder i mange forskellige segmenter.

Men måske er det svært for dig at gennemskue, hvor mange sociale medier, du skal være tilstede på? Er der nogle, du bør satse på frem for andre? De er nemlig alle forskellige og har hver deres styrker og svagheder. Der er fx både Facebook, YouTube, Twitter, Snapchat, LinkedIn, Instagram m.m. – Og det hele kommer an på, hvad dit mål er med din markedsføring på de sociale medier, og hvilken målgruppe du gerne vil nå ud til.

SoMe optimering

Har du problemer med at få det optimale ud af din content marketing-strategi? Så skyldes det muligvis, at du ikke er helt skarp på, hvordan du præsenterer dit indhold! Content marketing er nemlig en yderst effektiv og populær form for markedsføring, hvis du formår at gøre det med høj kvalitet.

Du skal efter bedste evne give et positivt og indbydende indtryk allerede inden dine læsere har nærstuderet dit indhold. Hvordan du vælger at opstille, formidle og præsentere dit indhold, er altafgørende for, hvor succesfuld en effekt dit indhold får.

Da dette er en så stor del af hele marketing-gamet i dag, hjælper vi naturligvis også vores kunder med det grafiske arbejde.

Medieplanlægning

Professionelle SoMe kampagner

Med det helt rigtige indhold øger du kendskabet og informerer potentielle kunder om din virksomhed og produkt. Samtidig er det også en unik måde at skabe en ellers svær relation til dine nuværende og potentielle kunder.

Vi kan hjælpe dig med følgende:

  • At optimere dit indhold – det skal være overskueligt og ”spiseligt”.
  • At skabe den aller bedste overskrift – den skal være fangende og retvisende.
  • At sikre at jeres indhold bliver fremstillet og præsenteret topprofessionelt.
  • At redegøre hurtigt og præcist for, hvad din baggrund og berettigelse er for at formidle indholdet.

FÅ ET TILBUD PÅ EN KAMPAGNE PÅ

FACEBOOK