MEDIEPLANLÆGNING

Mediebureau

Vi finder det rette mix, og køber bedst ind på tværs af kanaler

Medieplanlægning handler om medievalg og om den rette kombination af medier. Formålet er at ramme så mange som muligt indenfor din målgruppe. Og du skal selvfølgelig have mest mulig eksponering for pengene, når du foretager medieindkøb. Det er hér, vi står klar til at hjælpe dig!

Mange virksomheder finder det uoverskueligt at navigere i ”mediejunglen” og målrette deres kampagne ad de rette kanaler. For hvad skal man vælge?

F10 Marketing Bureau hjælper dig med at udvikle en konkret medieplan med udgangspunkt i dit budget og dine målsætninger. Vi har stor erfaring med medieplanlægning, indkøb af medier og afvikling af større kampagner, hvor vi står for både planlægning og indkøb inden for et givent budget.

Når du vælger os, er du sikret et professionelt indkøb, som giver optimal eksponering for pengene. Vi kan rådgive om offline og online medieindkøb både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

Medieplanlægning

Vores rådgivning og planlægning er en aktiv proces, hvor vi er i tæt dialog med dig som kunde fra start til slut. Herudover er vi i tæt dialog med medierne under hele processen for at få den mest effektive og proaktive vinkel på medievalget.

Er du i tvivl om, hvordan du rammer din målgruppe? Skal du have fokus på sociale medier? Får du mere ud af at investere i SEO-optimering? Skal din virksomhed på messe eller deltage i en anden event og har behov for at få designet og produceret et banner eller en stand? Uanset hvad dit behov er, så kan vi med vores store erfaring hjælpe med din medieplanlægning.

Medieplanlægning

BLIV KONTAKTET ANGÅENDE

MEDIEVALG