HJEMMESIDER

Professionel hjemmeside
Vi skræddersyr hjemmesider og webshops til dit behov

En hjemmeside er en vital del af din forretning og dine muligheder for succes. F10 Marketing Bureau hjælper dig, så du kan få en professionel hjemmeside, der er skræddersyet til dine behov og ønsker. Du kan herunder se nogle vejledende priseksempler på forskellige hjemmesideløsninger.

Mobilvenlig hjemmeside

En mobilvenlig hjemmeside er i dag et must. 75% af danskerne bruger deres mobiltelefon til at gå på internettet. Derfor kan betydningen af en velfungerende mobilvenlig hjemmeside ikke negligeres.

Det er ikke kun dine besøgende, der får en bedre oplevelse med en mobilvenlig hjemmeside. Google tillægger det nemlig SEO-mæssig værdi, at din side er mobilvenlig. Pga. Googles algoritmer placeres mobilvenlige hjemmesider over hjemmesider, der ikke er optimeret.

Det kan derfor forringe brugeroplevelsen og skade din rangering på Google, hvis du ikke har en hjemmeside, der er optimeret til mobil.

Der er flere aspekter, der er med til at gøre en hjemmeside mobilvenlig.

Den skal både loade hurtigt og være brugervenlig og indbydende rent visuelt. Det skal være nemt at navigere, og den skal kunne indlæses i samme kvalitet på alle enheder.

Medieplanlægning
Pris på din nye hjemmeside

Få bygget en ny hjemmeside med unikt design og optimal brugeroplevelse på alle devices.

Vores webudviklere sikrer, at din nye hjemmeside er et perfekt match til dit brand.

Vi designer selvfølgelig din hjemmeside, så den er fuldt mobiloptimeret. Og vi sikrer, at den er helt i top ift brugervenlighed og navigation på både computer, smartphone og tablet. Se vores priser her:

  • Hjemmeside fra kr. 9.995,-
  • Webshop fra kr. 19.995,- 
Ingen binding hos F10 Marketing Bureau

Din WordPress-hjemmeside tilhører DIG – også selvom den er udviklet af os. Men vi vil gøre vores absolut bedste for, at du forbliver kunde hos os. Vi tror på, at tilfredse kunder er loyale kunder.

FÅ ET TILBUD PÅ EN

HJEMMESIDE