HJEMMESIDER

F10 MARKETING BUREAU

Få ny hjemmeside til din virksomhed

En hjemmeside er en vital del af din forretning og dine muligheder for succes. F10 Marketing Bureau hjælper dig, så du kan få en professionel hjemmeside, der er skræddersyet til dine behov og ønsker. Når vi designer din nye hjemmeside er alt tænkt igennem. Vi sørger for at dine ønsker opfyldes, samtidig med at vi gør websitet mobilvenlig. Er den ikke mobilvenlig går du glip af 75% af alt din trafik.

Læs videre, og find ud af præcist hvordan vi designer din nye hjemmeside

Dette indeholder en hjemmeside bygget af os

Tag en UFORPLIGTENDE snak om din nye hjemmeside

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud.
Kontakt Anders på +45 20 59 31 11 | ah@f10.dk for at høre mere.

Vi tænker på mobilen først

Langt over halvdelen af din trafik er i dag formegentligt mobiltrafik. Når man designer sin hjemmeside er det derfor utrolig vigtigt, at man har tænkt dette igennem. Et flot design på computeren, er ikke et flot design på mobilen. Mange udvikler deres nye hjemmeside fra computeren, og overser derfor helt dette element. Det gør vi ikke hos F10 Marketing Bureau. Vi tester løbende sidens effektivitet, både på computer og mobil. Er det nye website optimeret til mobil , har det faktisk flere fordele. Når Google skal bestemme hvilken side der skal øverst i søgeresultaterne, ligger de nemlig meget vægt på mobilvenligheden. Du forbedre altså din SEO med en ny mobilvenlig hjemmeside.

 

Vi bygger din hjemmeside i WordPress

Når vi bygger din nye hjemmeside er det i platformen WordPress. Det prisvindende CMS giver os nemlig et utal af muligheder for at skræddersy designet til netop dit behov. WordPress giver os mulighed for at lave et flot og responsivt design til dig. Derudover ligger vi selvfølgelig SSL-certifikat på din side. Det gør nemlig, at dine kunder kan føle sig helt trygge når de besøger dit site. Tryghed er nemlig en af de vigtigste faktorer, når dine kunder besøger din side. Uden tryghed bliver de ikke særlig længe på din hjemmeside. Når vi aflevere din nye projektet til dig, sætter vi dig selvfølgelig ind i WordPress. På den måde kan du i fremtiden selv tilføje nye sider, slette gamle sider og meget mere uden vores hjælp!

VIRKSOMHEDER VI HJÆLPER

Se vores tidligere arbejde her

Hvad koster en ny hjemmeside?

Prisen afhænger af dit konkrete behov. En ny hjemmeside koster som udgangspunkt kr. 12.495,- mens en ny webshop koster kr. 18.495,-. Når vi skal designe din nye hjemmeside tager vi først et møde med dig, og bliver klogere på dine ønsker, samt dit brand. Derefter går vi i gang med at designe, og sender dig løbende en status. På den måde kan vi skræddersy din hjemmeside til netop dit behov. Vi kommer meget gerne med gode råd til hvordan din nye side skal se ud!

 

5 gode grunde til at du skal have en ny hjemmeside

Vi mener at det for mange virksomheder kan være den bedste investering, at få en ny hjemmeside. Derfor har vi samlet 5 gode grunde til hvorfor det er tid til en ny hjemmeside.

1. Skab tryghed hos dine kunder
Tryghed er et af de vigtigste elementer hos dine forbrugere. Har du deres tillid, er de åbne for at arbejde sammen med dig.

2. Bliv husket
Med en ny hjemmeside husker dine kunder dig bedre. På den måde øger du sandsynligheden for at de kommer tilbage.

3. Sælg mere
Du vil opleve at du gennem din nye hjemmeside vil sælge mere. Konverteringsgraden vil stige, da det nu er nemmere for dine kunder at se hvad du tilbyder.

4. Spar penge på din annoncering
Når du annoncere på Google, har dit hjemmesidedesign faktisk indflydelse på din klikpris. Du kan derfor spare penge ved at investere i et nyt website.

5. Stryg til tops i søgeresultaterne
En SEO venlig hjemmeside gør at du har nemmere ved at stryge til tops i søgeresultaterne. Sørg derfor altid at indtænke SEO når du designer.

Kom i gang med din nye hjemmeside uden binding

Din WordPress-hjemmeside tilhører DIG – også selvom den er udviklet af os. Når vi har afleveret din nye professionelle hjemmeside til dig, er der ingen skjulte gebyrer eller andet. Du får din hjemmeside helt uden binding. Vi gør selvfølgelig alt for at beholde dig som kunde, og står altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du vil have en uforpligtende snak om dine muligheder for en ny hjemmeside!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre