GRAFISK DESIGN

F10 MARKETING BUREAU

Sørg for at dit grafiske design er i top

Grafisk design er en af de vigtigste dele af markedsføring i dag. I en tid hvor opmærksomheden kun bliver sværere at fange, er det specielt det visuelle der får kunderne til at stoppe op. Uanset om du har brug for en ny visuel identitet, en opdatering af dit logo eller grafiske elementer til din hjemmeside eller sociale medier, kan vi hjælpe dig med at skabe en unik og professionel visuel kommunikation, der passer perfekt til din virksomheds behov. Lad os hjælpe dig med at skabe visuel appel, der kan hjælpe din virksomhed med at skille sig ud!

Grafisk design

Tag en UFORPLIGTENDE snak om din markedsføring

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud.
Kontakt Anders på +45 20 59 31 11 | ah@f10.dk for at høre mere.

Hvorfor skal man have fokus på sit grafiske design?

Et stærkt grafisk design er vigtigt, fordi det kan hjælpe med at skabe et positivt førstehåndsindtryk af din virksomhed og hjælpe med at differentiere dig fra dine konkurrenter. Et godt design kan også gøre din kommunikation mere effektiv og engagerende, da det kan hjælpe med at formidle dit budskab på en visuelt tiltalende måde. Endelig kan et ensartet og professionelt design også hjælpe med at opbygge brand-genkendelse og loyalitet blandt dine kunder og følgere.

Grafisk design er ikke bare et billede

At lave gode grafiske designs kræver meget tid, da der er mange aspekter. Det er vigtigt at din virksomheds grafiske identitet er ens på alle kanaler, og dette ligger derfor et stort pres på det indledende arbejde. Hvilke skrifttyper? Hvilke elementer? Emojies eller ikke? Dette er blot nogle af de spørgsmål man bør stille sig selv, når man udarbejder sin grafiske identitet. Alle disse spørgsmål gennemgår vi sammen med dig, hvis din grafiske identitet skal opbygges eller ændres.

VIRKSOMHEDER VI HJÆLPER

Din chance for at skille dig ud

Et betagende grafisk design hjælper med fastholdelsen af dine besøgende og giver dem lyst til at vide mere om dig og dine løsninger. Selv offline hjælper et flot design med at vække kunder og samarbejdspartneres nysgerrighed omkring din virksomhed. Et indbydende og sammenhængende grafisk udtryk er også vigtigt, hvis du vil skille dig ud fra mængden. Dette gælder på tværs af kanaler og medier som Google Ads og sociale medier – både online og offline.

3 gode tips til dit næste grafiske design

Vi har oparbejdet omfattende erfaring inden for grafisk design, og vi vil gerne dele vores viden med dig. Derfor har vi samlet vores bedste tips til, hvordan du kan forbedre dit grafiske design på dine annoncer og hjemmesider.

1. Hold det simpelt
Brug få farver og skrifttyper og undgå for mange elementer for at skabe en klar og tydelig kommunikation.

2. Brug de rigtige billeder
Vælg billeder der passer til budskabet og skaber en visuel harmoni med resten af designet

3. Vær tro mod virksomhedens visuelle identitet
Brug virksomhedens farver og designelementer for at skabe genkendelighed og forstærke brandet.

Lad os hjælpe dig med dit grafiske design

Gennem vores mange års arbejde med grafisk design er vi blevet eksperter på området. Om du skal have lavet ny hjemmeside, nye banner-annoncer eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe dig! Tøv endelig ikke med at tage fat i os – så tager vi en helt uforpligtende snak om dine behov og ønsker!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre