GOOGLE ADS

F10 MARKETING BUREAU

Bliv mere synlig med Google Ads

Google annoncering er en af de mest effektive annonceringsplatforme i verden! Med Google annoncering kan du købe dig til toppen af søgeresultaterne, placere dine bannere på de største websites, eksponere dine reklamevideoer på YouTube og meget mere. Hos F10 Marketing Bureau har vi specialiseret os i Google Ads og ved derfor præcis, hvilke af Googles annonceformater der passer perfekt til din virksomhed.

Læs videre og bliv klogere på, hvad Google Ads indebærer, og hvordan du kan tage din Google annoncering til det næste niveau.

Google ads

Tag en UFORPLIGTENDE snak om din markedsføring

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud.
Kontakt Anders på +45 20 59 31 11 | ah@f10.dk for at høre mere.

Hvad er Google annoncering?

Google annoncering, også kendt som Google Ads, er en online annonceringsplatform, der giver virksomheder mulighed for at placere deres annoncer på Google-søgesider, YouTube og andre Google-partnerwebsites. Med Google annoncering kan virksomheder oprette annoncer, der målrettes til specifikke målgrupper baseret på faktorer som geografisk placering, søgeord, interesser og mere. Dette gør det muligt for virksomheder at nå ud til deres ideelle kunder på en mere effektiv og målrettet måde end nogensinde før. Google annoncering kan hjælpe virksomheder med at øge synligheden, skabe mere trafik til deres hjemmeside og forbedre konverteringsraten.

Hvorfor skal man benytte Google annoncering?

Næsten alle dine kunder benytter Google som deres primære søgemaskine. Det betyder, at du med søgekampagner på Google kan ligge øverst, når de søger på de søgeord du gerne vil ligge højt på. Derudover er det også en fantastisk mulighed for at ramme dine kunder med bannere, når de besøger nyhedssites, eller måske andre websites indenfor din branche. Derudover er Google annoncering også godt, da man, ligesom på Facebook, Snapchat mv. kan skalere sit annoncebudget nemt. Dette muliggør, at man kan skalere sit markedsføringsbudget nemt og hurtigt, modsat mere traditionelle kanaler.

VIRKSOMHEDER VI HJÆLPER

Google søgekampagner

Google søgeannoncer, også kaldt Google Search ads, er annoncer der ligger i Googles søgeresultater. De udgør typisk de 3 øverste placeringer i søgeresultatet, samt de nederst 3. Det er derfor en gylden mulighed for at betale sig ud af SEO arbejde, men bør bestemt ikke ses som en erstatning! Med disse søgeannoncer har du et hav af muligheder for at tilpasse din annonce, så de har de elementer du ønsker. Annoncerne er målrettet mod søgeord, hvilket betyder, at du kan få dine annoncer vist, når en kunde søger på et specifikt søgeord. Dette er en utrolig god annonceform, og vi anbefaler den til stort set alle vores kunder!

Google Display ads

Modsat søgekampagner, som er næsten udelukkende tekstbaserede, findes Google Display Ads. Disse er Googles bannerannoncer, og det er faktisk ofte dem, du ser, når du besøger andre websites. En af de største fordele ved denne annonceform er, at du kan nå ud bredt til en lavere pris. Der er primært to elementer, du skal have fokus på, når du opsætter disse annoncer. For det første skal du have styr på dit grafiske design, da der ikke er nogen tekst i denne annonceform, og derfor er det visuelle vigtigt. For det andet skal du have fokus på din målretning. Her er det især interessant at benytte Google Custom Audience, som giver dig en tilpasset målgruppe med et utal af muligheder. Se vores video om Google Custom Audiences nedenfor.

Du kan også se videoen og læse mere om Google Custom Audience her.

YouTube annoncer

Med YouTube annoncering, kan virksomheder kan promovere deres produkter eller tjenester gennem videoannoncer på YouTube. YouTube er verdens største video-sharing platform, og med YouTube annoncering kan virksomheder målrette specifikke målgrupper baseret på deres interesser, demografi og adfærd. Dette giver virksomheder en god mulighed for at nå ud til deres målgrupper på en mere engagerende måde og skabe en stærkere forbindelse med dem. YouTube annoncering kan hjælpe med at øge synligheden af virksomheder, drive trafik til deres hjemmesider, generere flere leads og øge deres omsætning.

Skal vi hjælpe dig med din Google annoncering?

Om du allerede har et stort setup, eller er helt ny til Google annoncering, står vi klar til at hjælpe dig! Med vores mangeårige erfaring har vi en rigtig god ide om, hvad der virker for netop din virksomhed. Tøv endelig ikke med at tage fat i os – så tager vi en uforpligtende snak om din Google annoncering.

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre