GOOGLE CUSTOM AUDIENCE

Book et intromøde, og lad os hjælpe med målrettet annoncering

Google Custom Audience er et genialt værktøj til dig der enten har aktiv Google annoncering nu, eller gerne vil i gang. Google Custom Audience giver dig mulighed for at skræddersy den målgruppe dine annoncer bliver vist for, så du rammer de helt rigtige.

Slut med eksponeringer på forkerte tidspunkter og eksponeringer til de forkerte personer – med et Google Custom Audience kan du tage din Google annoncering til det næste niveau.

Et Google Custom Audience benyttes, når du gerne vil have banner annoncer ud på diverse eksterne hjemmesider. Her har du både mulighed for at bestemme hvem dine annoncer skal vises til ud fra demografiske variable, men også ud fra hvilke hjemmesider de har besøgt.

Du kan hører meget mere om netop dette emne i videoen ovenfor.

 

Hvem er F10 Marketing Bureau?

Hos F10 Marketing Bureau hjælper vi alle typer virksomheder med deres markedsføring. Vores team har mange års erfaring indenfor markedsføring, og netop denne erfaring bruger vi til at hjælpe alle vores kunder. Om du skal have hjælp til din Google markedsføring, sociale medier, såsom Facebook, TikTok, Snapchat eller LinkedIn, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos F10 Marketing Bureau går vi også meget op i det grafiske design. Vi er helt klar over, at det grafiske design kan være en succeskatalysator for enhver kampagne, og derfor tilbyder vi også dette.

Vi har altid varm kaffe på kanden, og tager meget gerne en uforpligtende snak med dig. Uanset om du skal have hjælp til en ny hjemmeside, sociale medie annoncering eller noget helt tredje!