SEO

Hos F10 Marketing Bureau er vi eksperter i SEO

Hjælp til SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som betyder søgemaskineoptimering på dansk, og det beskriver egentlig arbejdet meget godt. Søgemaskineoptimering er nemlig, som navnet antyder, det arbejde, der ligger i at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinerne kigger på, når de skal rangere hjemmesider.

At arbejde med SEO handler overordnet om at gøre din side relevant i forhold til brugerens søgning og i samme omgang gøre din side bedre end dine konkurrenters, så du får bedre placeringer end dem.

SEO optimering

Menneskehjernen er doven, om de vil indrømme det eller ej. Derfor kigger de fleste mennesker kun på første resultatside, når de har søgt på noget – Kun omkring 25% leder efter resultater på side 2.

Endnu flere mennesker kigger endda kun på de første par resultater, som Google viser dem.

Førstepladsen får ca. 33% af al trafik, andenpladsen får ca. 15%, og tredjepladsen ca. 9%.

Derfor er det vigtigt for din trafik (og virksomhed), at du i det mindste ligger på side 1 på søgemaskinen. Derfra kan du kravle op ad rangstigen.

Jo højere du kommer op på resultatsiden, jo mere trafik får din hjemmeside, og jo større bliver din chance for at konvertere.

Medieplanlægning

Landsdækkende SEO Bureau

Som virksomhed kan det være svært at overskue, hvor man skal investere sine penge i digital markedsføring. SEO er i bund og grund med til at optimere dit website, og hos F10 Marketing Bureau er det vores mål, at din virksomhed altid er blandt en af de første organiske søgeresultater på Google.

Som virksomhed vil man helst ligge i toppen af side 1 og det kan SEO være med til at muliggøre. SEO handler om at blive set, og når I som virksomhed bliver set, så får I også flere kunder.

  • Søgeordsanalyse
  • Content optimering
  • Teknisk
  • Optimering
  • Linkbuilding
  • Tekstforfatning
  • Konkurrentanalyse

FÅ EN GRATIS

SEO ANALYSE