LinkedIn Annoncering

F10 MARKETING BUREAU

Vi hjælper med LinkedIn annoncering

LinkedIn er den største B2B kanal i Danmark, og har de seneste år oplevet enorm vækst! Måske er du allerede til stede på platformen, eller også mangler du et godt overblik over hvad man kan med LinkedIn annoncering i 2023? Gennem vores mangeårige arbejde med annoncering på LinkedIn har vi opnået stor erfaring, og kender derfor alle de små justeringer du kan lave for at maksimere dine kampagners effektivitet.

Alle vores tips, tricks og meget mere har vi samlet til dig i denne guide om annoncering på LinkedIn, og giver til dig helt gratis!

Billede af login til LinkedIn annoncering

Få en GRATIS gennemgang af jeres markedsføring

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud.
Kontakt Anders på +45 20 59 31 11 | ah@f10.dk for at høre mere.

Hvad er LinkedIn annoncering?

LinkedIn annoncering fungere faktisk meget ligesom annoncering på de andre store sociale kanaler. Annoncerne du opretter vises i dine kunders nyhedsfeed, sammen med andre opslag fra deres kollegaer. For mange kan det virke som et skræmmende element, men hvis du skræddersyer dit content så det virker autentisk, kan det faktisk hjælpe dig! Den helt store fordel ved at annoncere på LinkedIn kommer dog først til udtryk, når man kigger på forbrugerne. Her er det nemlig erhvervsfolk og beslutningstagere der præger platformen. Netop dette gør at platformen er genial for rigtig mange B2B virksomheder!

 

Hvad koster det at annoncere på LinkedIn?

Annoncering på LinkedIn er typisk dyrere end på Facebook og Snapchat. Med dyrere forstås at CPM-prisen, altså prisen det koster at nå 1.000 personer, er højere. Dette skal dog ikke skræmme dig! Fordi oftest er LinkedIn annoncering mest relevant i B2B sammehænge, hvor en kunde i mange tilfælde kan være mange penge værd. Derudover vises dine annoncer oftest også til mere relevante personer på LinekdIn, hvorfor den effektive CPM faktisk kan være billig! Som virksomhed må du endelig ikke lade dig skræmme af prisen for at annoncere på LinkedIn, da det er i de fleste tilfælde er meget profitabelt.

VIRKSOMHEDER VI HJÆLPER

Hvorfor skal du annoncere på LinkedIn?

Som nævnt tidligere er LinkedIn en uovertruffen kanal, når det kommer til B2B markedsføring. Med LinkedIns utallige af målretningsmuligheder kan du nemlig skræddersy dine målgrupper til at ramme din ideelle kunde! LinkedIn giver os blandt andet muligheden for at ramme personer i specifikke stillinger med høj anciennitet, men også personer indenfor udvalgte brancher. På den måde sikre vi os, at vi ikke forsøger at sælge store erhvervsprintere til den lokale frisør. Derudover er du næsten garanteret at dine kunder er til stede på platformen, og LinkedIn er derfor en marketingkanal enhver B2B virksomhed bør have.

 

5 konkrete tips til LinkedIn annoncering

For at du nemmere kan komme i gang med LinkedIn annoncering giver vi dig her 5 af vores dybeste LinkedIn hemmeligheder. Helt gratis!

1. Udnyt platformens målgruppe muligheder
LinkedIn har et af de bedste målgruppeværktøjer til B2B segmentet. Sørg for at udnyt denne ved at være så specifik som mulig!

2. Brug tid på dine kreativer
Som nævnt tidligere ligger dine annoncer typisk sammen med andre brugers opslag. Sørg derfor for at du skiller dig ud, og bliver set!

3. Skriv en fængende overskrift
For at fange opmærksomheden af dine kunder, er det vigtigt at både din overskrift, men også din indledning er spændende! Vær ikke bange for at være udfordrende!

4. Husk på dit formål med annoncen
Vi ser alt for mange annoncer hvor formålet ikke er tydeligt for modtageren. Vil du have dem til at downloade dit whitepaper, booke et møde eller noget helt tredje?

3. Bliv ved mest teste, og så kommer resultaterne!
Ved konstant at teste overskiften, content eller noget helt tredje sørger du for at dine annoncer bliver bedre og bedre! Nogle gange skal man igennem en række testes for at se det fulde potentiale af kanalen.

Skal vi hjælpe dig i gang med annoncering på LinkedIn?

Hvis ikke vores guide var nok til at få dig i gang med LinkedIn annoncering, så står vi klar til at hjælpe dig! Tøv endelig ikke med at tage fat i os med din problemstilling – vi glæder os til at høre fra dig!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre