LEDERUDVIKLING

F10 Viden & Vækst

Vi hjælper med lederudvikling

Det er velkendt, at mange ledere føler, de kunne gøre mere for at praktisere aktiv ledelse. Det er ligeledes en almindelig oplevelse på mange arbejdspladser, at medarbejderne savner stærkere ledelse.

Hos F10 viden og vækst tilbyder vi udviklingsforløb, der sætter fokus på ledelse og sikrer, at lederne bliver i stand til at udøve aktiv ledelse gennem praktisk træning. Vi lægger vægt på at lede med handling og ikke kun med ord.

Go-to market

Tag en UFORPLIGTENDE dialog om jeres udviklingsmuligheder

Det koster ikke noget at mødes, og vi udarbejder meget gerne et oplæg til et samarbejde.
Kontakt Lars på +45 28 76 00 70le@f10.dk for at høre mere.

Variation i udvikling

Vores kurser og forløb er designet til at forbedre ledelseskompetencer gennem praktiske øvelser og dialog. Dette kan inkludere teknikker til at føre MUS og personalesamtaler, der skaber værdi, hvordan man afholder effektive møder, samt at udvikle en motiverende ledelsesstil der sikrer fælles mål og forståelse for hverdagens forandringer.

Grundlaget for god ledelse er forståelsen og praktiseringen af det. Ledelse er en proaktiv og søgende handling, som skal struktureres og systematiseres. Med os træner du i reelle situationer, så du er velforberedt og ved, hvordan du skal handle, når du står overfor dine medarbejdere.

 

Hvad gør en god leder?

At være en motiverende leder er vores mantra. En god leder er proaktiv og tilgængelig, arbejder bevidst på at forme det ønskede ledelsesimage og sikrer, at medarbejderne føler ledelsens nærvær og støtte.

Hvilken erfaring kan vi bidrage med?

Ledelse bygger på erfaring, og det er her, vi i F10 viden og vækst har en rig baggrund. Vores team har års erfaring med ledelse og ved, hvad der virker – og hvad der IKKE gør. Vi deler ud af den viden vi selv gerne ville have haft da vi startede som leder, så du kan blive en fremragende og aktiv leder med et stærkt ledelsesimage.

 

3 gode råd til lederudvikling

Med vores mange år i branchen har vi naturligvis tilegnet os en hel del viden om lederudvikling. Alt den viden har vi komprimeret til 3 konkrete råd til lederudvikling:

1. Ledelse er aktive og velvalgte handlinger

2. Ledelse skal trænes og sættes i system

3. En leder skal motivere og guide medarbejdere, som det vigtigste værktøj i ledelse

Skal vi hjælpe dig eller dine ansatte med at blive en bedre leder?

Et dygtig leder er essentiel for at kunne opnå success. Hos F10 Viden & Vækst står vi klar til at hjælpe dig med lederudvikling gennem konsulentarbejde, kurser eller lignende. Tøv endelig ikke med tage fat i os, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre