REFERENCER CASES

F10 Viden og Vækst arbejder for alle typer af virksomheder
At nedbringe sygefravær og højne samarbejdet:

Et godt samarbejde bidrager til et godt arbejdsklima totalt.

Og et godt arbejdsklima betyder for det meste et lavt sygefravær.

Derfor har vi i mange virksomheder og på f.eks. Plejecentre i det offentlige arbejdet med at øge trivslen via øget Social Kapital.

Alle medarbejdere har været samlet – eller hvert team – og så har vi aktivt arbejdet med energien i gruppen. Her snakker vi blandt andet om hvad er de fælles mål og hvilken adfærd ønsker vi i hverdagen. Vi snakker også om hvad der gør os glade i hverdagen og hvordan vi sikrer at arbejdspladsen udvikler sig positivt.

Der er arbejdet med gruppedynamikken i hvert team via persontyper og effektiv kommunikation. Og vi har mange stedet hjulpet til en god tone og en naturlig feedback-kultur. Det hjælper til at alle bliver endnu bedre til at samarbejde og udvikle sig i hverdagen.

Manglende ledelse og ledelseskompetencer:

Det er ikke nok at kunne forklare hvad ledelse er. Ledelse skal bedrives aktiv i hverdagen – hver dag.

Ved at sætte et udviklingsprogram op med emner som: hvad er aktiv ledelse, hvordan afholder vi motiverende samtaler med vore medarbejdere, hvordan styrer vi møder så de får ny energi og andre meget brugbare og effektive værktøjer, så har vi hjulpet mange ledelses-teams til at blive bedre til at bedrive ledelse i hverdagen frem for at tale om ledelse.

Sælgere der har tabt energien:

Der er ikke noget værre for en virksomhed end hvis sælgerne ikke får sat nok indsatser i kalenderen. Dette kan fx være fordi sælgeren har tabt pusten.

Ved at samle sælgerne til et forløb omkring salgsudvikling, salgsindsatser der giver energi og lære dem nye lette værktøjer til at få energien i salget tilbage har vi hjulpet mange dygtige sælgere og salgsteams der er gået lidt i stå tilbage på succes-sporet.

Salg er ikke hokus-pokus og smarte teknikker.
Salg er et professionelt håndværk som skal trænes og udføres hver dag.
Ingen vil handle med en sælger der har tabt energi.
Så ved at få ny energi i sælgerne ”booster” vi salget og indsatserne her og nu.

REFERENCER

Jeg havde fornøjelsen at deltage i et kursus der hed “Excellent salg for professionelle sælgere”. Kurset var berigende og hjalp klart til fornyet energi med de daglige salgs opgaver. Kursusleder Lars Egsvang var både morsom og inspirerende. Efterfølgende har Odense Seglmærke A/S haft fornøjelsen af at bruge Lars Egsvang til en temadag for alle vores medarbejdere.

 Kaare Kristiansen
Salgsdirektør, Odense Seglmærke A/S

 

Jeg har været med på det kursus der hedder ”Intet salg intet firma”, Her må jeg sige at det var en helt fantastisk oplevelse, en øjenåbner som jeg bruger flittigt i min dagligdag. Kurset forløb i en professionel ånd, hvor humoren blev brugt flittigt, dette indebar at kursisterne ikke var bange for at involvere sig i debatter/udfordringerne som vi blev stillet overfor.

Mit firma har også haft en Tema dag med Lars Egsvang. Temaet var at vi skulle lære hinanden bedre at kende, finde ud af vores svage / stærke sider, således at vi kunne få en bedre forståelse af hvorfor vi reagerer som vi gør, samtidigt fik vi konstateret hvilken form for personlighed man har / er….. Vi havde en fantastisk dag, og har siden haft megen glæde af at vi alle er blevet bedre til at aflæse hinanden i pressede situationer. Sådan en tema dag kan jeg varmt anbefale.

– Aksel Hansen
Direktør, Rammebrikken

 

Jeg kan stærkt anbefale et samarbejde med Lars Egsvang, da jeg har haft stort udbytte af vores samarbejde igennem 5 år. Hans salgsværktøjer og lederevner har betydet en markant vækst for vores organisation. Han har meget skarpe analytiske evner og har præcist sammensat de mest effektive og værdifulde salgsværktøjer som har givet os alle meget mere tid hos kunderne og dermed en økonomisk gevinst i forhold til vores indtjening – da vi lærte at styre vores opgaver og afdække kundes behov, sammensætte tilbud – samt effektiv og aktiv spørge og lytte teknik.

– Bo Dalmose
Account Manager, Cafax

 

I foråret deltog jeg to dage i kurset Professionelle Præsentationer. Lars fik på fantastisk vis alle kursusdeltagerne ændret til at få en positiv udstråling – med fokus på kropssprog, stemmeføring, bevægelser i lokalet og motivation af tilhørerne m. m. En forvandling jeg ikke har set og oplevet magen til tidligere.’

– Jytte Birch
Rådgiver, F10 Finans

 

Jeg deltog på kurset Excellent salg. Kurset var godt tilrettelagt og underviseren formåede kompetent, at knytte kursisternes daglige problemstillinger sammen med de fremviste løsningsmodeller. Det gav mig et værdifuldt udbytte. Jeg opdaterer stadig mine notater og kursus-slides hver måned, så jeg ikke overser et købssignal eller falder tilbage i rutinepræget arbejdsopgaver.

– Carsten H. Gregersen
Salgsdirektør, Rosborg Krydderurter A/S & Økologihaven ApS

 

Spændende, munter og udbyttering dag på kurset Boost dit salg, hvor vi fik ny og kendt viden præsenteret og ikke mindst konkret trænet salg og salgsværktøjer.

– Bjarne Dahl
Direktør og indehaver, BDconsult

 

Lars formidlede sin viden om kunders betydning på kurset: Boost dit salg … på en fantastisk let tilgængelig og værdifuld måde. Jeg havde lige startet min egen virksomhed og måtte bare have gang i salget. Det gjorde han på en så inspirerende og meget motiverende måde, at jeg i dag 2 år efter stadigvæk kan huske hans holdninger til det at sælge – og hvordan det skal gøres, så det bliver sjovt. Han ved, hvad han underviser i og gør det på en måde, så vi deltagere får arbejdet med læringen frem for kun at høre om den.

– Mette Boe,
Kunstfotograf

ØNSKER DU AT BLIVE

KONTAKTET