REFERENCER OG CASES

F10 Viden & Vækst

Læs vores mange referencer

Hos F10 Viden & Vækst har vi mange års erfaring indenfor udvikling at virksomheder. Uanset om det gælder teamudvikling, bestyrelsesudvikling, salgsudvikling eller noget helt tredje, har vi en bred vifte af værktøjer.

Gennem vores mange års erfaring har vi naturligvis arbejdet med mange forskellige virksomheder og personer. Nedenfor kan du læse et uddrag af de referencer vi har fået gennem årene.

Go-to market

Tag en UFORPLIGTENDE dialog om jeres udviklingsmuligheder

Det koster ikke noget at mødes, og vi udarbejder meget gerne et oplæg til et samarbejde.
Kontakt Lars på +45 28 76 00 70le@f10.dk for at høre mere.

Referencer

Gennem vores mange års erfaring har vi arbejdet med mange forskellige typer af kunder. Læs et uddrag af vores referencer her:

Jeg havde fornøjelsen at deltage i et kursus der hed “Excellent salg for professionelle sælgere”. Kurset var berigende og hjalp klart til fornyet energi med de daglige salgs opgaver. Kursusleder Lars Egsvang var både morsom og inspirerende. Efterfølgende har Odense Seglmærke A/S haft fornøjelsen af at bruge Lars Egsvang til en temadag for alle vores medarbejdere.

 Kaare Kristiansen
Salgsdirektør, Odense Seglmærke A/S

 

Jeg har været med på det kursus der hedder ”Intet salg intet firma”, Her må jeg sige at det var en helt fantastisk oplevelse, en øjenåbner som jeg bruger flittigt i min dagligdag. Kurset forløb i en professionel ånd, hvor humoren blev brugt flittigt, dette indebar at kursisterne ikke var bange for at involvere sig i debatter/udfordringerne som vi blev stillet overfor.

Mit firma har også haft en Tema dag med Lars Egsvang. Temaet var at vi skulle lære hinanden bedre at kende, finde ud af vores svage / stærke sider, således at vi kunne få en bedre forståelse af hvorfor vi reagerer som vi gør, samtidigt fik vi konstateret hvilken form for personlighed man har / er….. Vi havde en fantastisk dag, og har siden haft megen glæde af at vi alle er blevet bedre til at aflæse hinanden i pressede situationer. Sådan en tema dag kan jeg varmt anbefale.

– Aksel Hansen
Direktør, Rammebrikken

 

Jeg kan stærkt anbefale et samarbejde med Lars Egsvang, da jeg har haft stort udbytte af vores samarbejde igennem 5 år. Hans salgsværktøjer og lederevner har betydet en markant vækst for vores organisation. Han har meget skarpe analytiske evner og har præcist sammensat de mest effektive og værdifulde salgsværktøjer som har givet os alle meget mere tid hos kunderne og dermed en økonomisk gevinst i forhold til vores indtjening – da vi lærte at styre vores opgaver og afdække kundes behov, sammensætte tilbud – samt effektiv og aktiv spørge og lytte teknik.

– Bo Dalmose
Account Manager, Cafax

 

I foråret deltog jeg to dage i kurset Professionelle Præsentationer. Lars fik på fantastisk vis alle kursusdeltagerne ændret til at få en positiv udstråling – med fokus på kropssprog, stemmeføring, bevægelser i lokalet og motivation af tilhørerne m. m. En forvandling jeg ikke har set og oplevet magen til tidligere.’

– Jytte Birch
Rådgiver, F10 Finans

 

Jeg deltog på kurset Excellent salg. Kurset var godt tilrettelagt og underviseren formåede kompetent, at knytte kursisternes daglige problemstillinger sammen med de fremviste løsningsmodeller. Det gav mig et værdifuldt udbytte. Jeg opdaterer stadig mine notater og kursus-slides hver måned, så jeg ikke overser et købssignal eller falder tilbage i rutinepræget arbejdsopgaver.

– Carsten H. Gregersen
Salgsdirektør, Rosborg Krydderurter A/S & Økologihaven ApS

 

Spændende, munter og udbyttering dag på kurset Boost dit salg, hvor vi fik ny og kendt viden præsenteret og ikke mindst konkret trænet salg og salgsværktøjer.

– Bjarne Dahl
Direktør og indehaver, BDconsult

 

Lars formidlede sin viden om kunders betydning på kurset: Boost dit salg … på en fantastisk let tilgængelig og værdifuld måde. Jeg havde lige startet min egen virksomhed og måtte bare have gang i salget. Det gjorde han på en så inspirerende og meget motiverende måde, at jeg i dag 2 år efter stadigvæk kan huske hans holdninger til det at sælge – og hvordan det skal gøres, så det bliver sjovt. Han ved, hvad han underviser i og gør det på en måde, så vi deltagere får arbejdet med læringen frem for kun at høre om den.

– Mette Boe,
Kunstfotograf

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre