VIRKSOMHEDSTJEK

F10 FINANS

Få lavet et komplet virksomhedstjek

Du har styr på dine kompetencer. På dine specialer. På din virksomheds ekspertise. Men måske er du ikke verdensmester i din virksomheds økonomi og jeres bankforretninger (måske har du ikke engang lyst til at være det). Det kan koste dig kassen i forkerte løsninger hver eneste måned. Med et F10 Virksomhedstjek får du det overblik, du kan savne. Vi analyserer din virksomheds økonomi og finder de områder, hvor der er penge at spare og /eller penge at tjene.

Nedenfor kan du læse mere om hvordan F10 Finans kan hjælpe din virksomheds gennem et gennemgående virksomhedstjek.

4

Få lavet et UVILDIGT virksomhedstjek

Optimer din virksomhedsøkonomi sammen med F10 Finans’ uvildige rådgivere
Kontakt Per i dag på tlf: +45 40 47 02 65 eller pj@f10.dk

Du får overblik og gode råd med et virksomhedstjek

Med et overskueligt skema udviklet af F10s økonomiske rådgivere får du et klart overblik over de områder af din virksomheds økonomi, vi kan forbedre. Måske tænker du ”jamen, jeg har da en revisor til at rådgive mig om min virksomheds økonomi … ”

Til forskel fra en revisor kender F10s professionelle finansielle rådgivere forretningsgangen i en bank. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at finde frem til de rigtige bankløsninger – fra renteniveau på dine finansieringsløsninger til investeringer og pensionsløsninger.

SUCCESFULDE VIRKSOMHEDER VÆLGER OS

En gennemgang af virksomhedens økonomi

Et Virksomhedstjek fra F10 Finans indeholder analyse af følgende punkter:

  • Kreditforeningslån
  • Banklån
  • Leasing
  • Valuta
  • Indlånsmidler/formue
  • Likviditet
  • Sikkerhedsstillelser

F10 er eksperter i økonomisk rådgivning

Alle vores konsulenter har en baggrund i den finansielle sektor. Det betyder, at vi har stor kompetence inden for økonomisk rådgivning.

Vi er uafhængige, og du kan derfor være sikker på, at du får vores ærlige mening. Vi har nemlig ikke interesse i at sælge dig et bestemt lån, en særlig forsikring eller en pensionsopsparing.

Som selvstændig er du ekspert i det, du sælger. Men det er ikke sikkert, at økonomi er din stærke side. Med et F10 Virksomhedstjek får du et komplet overblik, der er lige til at arbejde videre med.

Din investering i et F10 Virksomhedstjek er 9.000 kr. eks. moms

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre