BANKSKIFTE

Hvad vil du gerne have mere af i dit liv? Måske kan et bankskifte hjælpe dig på vej! Få flere på penge til restaurantbesøg, par gode flasker rødvin mere - eller måske lidt flere penge til ferie-opsparingen?

Overvejer du et bankskifte?

Uden andet end et bankskifte, kan rigtigt mange af os kan faktisk tjene tusindvis af kroner hver eneste måned. Det kan være lige præcis de penge, der gør det lidt sjovere at være dig.

Hvis du drømmer om at få mere ud af dine penge, bedre renter i banken og færre gebyrer, kan løsningen være et bankskifte.

Store besparelser at hente ved at skifte bank

Hvis du overvejer at skifte bank, kan F10 hjælpe dig med at finde den rette løsning. F10 giver dig uafhængig bankrådgivning og hjælper dig med at finde og skifte til den bank, der passer bedst til din økonomi

F10 Bankskifte er uafhængig bankrådgivning, når du overvejer at skifte bank.

Vi ved af erfaring, at der ofte er store besparelser at hente, når du vælger at bruge uafhængig bankrådgivning. Som kunde hos F10 får du en samarbejdspartner på din side, når du vil skifte bank.

Få F10 til at hjælpe med et bankskifte

Med F10 Bankskifte får du:

  • Professionel og uafhængig bankrådgivning.
  • Sikkerhed for et skifte til en bank, der passer til  dine behov og betingelser.
  • Du slipper for at gå fra bank til bank for at finde det bedste tilbud.
  • Sikring af din fremtidige økonomi.

Hvorfor bør du bruge F10 til uafhængig bankrådgivning?

Vi har en baggrund i den finansielle sektor. Det betyder, at vi har stor kompetence inden for uafhængig, økonomisk bankrådgivning. Vi er uafhængige rådgivere, som finder frem til den løsning, der passer bedst til dig og din økonomi. Den uafhængige rådgivning er noget vi er meget stolte af, og gælder derfor på tværs af hele F10 Finans – også vores investeringsrådgivning.

Først efter vi kender dine præferencer finder vi en bank, der kan leve op til dine krav – og derfor ikke omvendt. Du kan derfor være sikker på, at du får vores ærlige mening, når du overvejer at skifte bank.

Vi er 100 pct. uafhængige i vores rådgivning, og vi har et fint samarbejde med udvalgte banker i branchen.

Vi yder tilfredshedsgaranti.

F10 hjælper uvildigt med at skifte bank

ØNSKER DU AT BLIVE

KONTAKTET