BANKSKIFTE

F10 FINANS

Lad vores uvildige rådgivere optimere dine boliglån

Lad os åbne døren til nye muligheder! Drømmer du om at tilføje lidt ekstra krydderi til dit liv? Et bankskifte kan være nøglen til at realisere dine ønsker! Forestil dig flere hyggelige middage på restauranter, et større udvalg af eksklusive vine, eller måske endda muligheden for at booste din ferieopsparing.

Uden andet end et bankskifte, kan rigtigt mange af os kan faktisk tjene tusindvis af kroner hver eneste måned. Det kan være lige præcis de penge, der gør det lidt sjovere at være dig. Nedenfor kan du læse mere om hvordan vi, i F10 Finans, kan hjælpe dig med at skifte bank og dermed spare penge.

Strategiske alliancer

Få lavet et UVILDIGT økonomitjek

Vi finder flere penge i budgettet hos mere end 9 ud af 10 familier.
Kontakt Søren i dag på tlf: +45 23 46 65 15 eller sos@f10.dk

Du kan hente store besparelser ved at skifte bank

Hvis du overvejer at skifte bank, kan F10 hjælpe dig med at finde den rette løsning. F10 giver dig uafhængig bankrådgivning og hjælper dig med at finde og skifte til den bank, der passer bedst til din økonomi.

F10 Bankskifte er uafhængig bankrådgivning, når du overvejer at skifte bank.

Vi ved af erfaring, at der ofte er store besparelser at hente, når du vælger at bruge uafhængig bankrådgivning. Som kunde hos F10 får du en samarbejdspartner på din side, når du vil skifte bank.

Hvorfor bør du bruge F10 til uafhængig bankrådgivning?

Vi har en baggrund i den finansielle sektor. Det betyder, at vi har stor kompetence inden for uafhængig, økonomisk bankrådgivning. Vi er uafhængige rådgivere, som finder frem til den løsning, der passer bedst til dig og din økonomi. Den uafhængige rådgivning er noget vi er meget stolte af, og gælder derfor på tværs af hele F10 Finans – også vores investeringsrådgivning.

Først efter vi kender dine præferencer finder vi en bank, der kan leve op til dine krav – og derfor ikke omvendt. Du kan derfor være sikker på, at du får vores ærlige mening, når du overvejer at skifte bank.

Vi er 100 pct. uafhængige i vores rådgivning, og vi har et fint samarbejde med udvalgte banker i branchen. Samtidig yder vi også tilfredshedsgaranti.

SUCCESFULDE VIRKSOMHEDER VÆLGER OS

Hvad er får du med F10 Bankskifte?

F10 Finans er uvildige rådgivere, og vi har derfor et komplet objektivt syn på de forskellige løsninger. Med F10 Bankskifte får du følgende:

  • Professionel og uafhængig bankrådgivning.
  • Sikkerhed for et skifte til en bank, der passer til  dine behov og betingelser.
  • Du slipper for at gå fra bank til bank for at finde det bedste tilbud.
  • Sikring af din fremtidige økonomi.

Lad F10 Finans hjælpe dig videre

Alle vores konsulenter har fortid inden for banksektoreren og kender alt til branchen. Hos F10 Finans står vi derfor klar til at hjælpe dig med at få et større rådighedsbeløb, og dermed råd til den ekstra ferie, restaurantbesøg eller hvad end du drømmer om. Tøv endelig ikke med at tage fat i os!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre