BOLIGLÅN

I Nyhederne snakker de om nye typer boliglån. De fortæller om alt det, du kan spare, hvis du bare lige …

Boliglån – vi sørger for at du får det bedste lån

Og der sidder du: Forvirret – og med fornemmelsen af ikke helt at kunne følge med. Med følelsen af, at din daglige økonomi sikkert kunne være bedre, hvis bare du have overblikket over dine boliglån og dine kreditforeningslån.

Måske kunne økonomien endda blive så god, at der kunne blive råd til den der vinterferie,” tænker du og forestiller dig allerede børnenes jubel, når du fortæller dem, at I skal af sted.

Det kan blive til virkelighed med den rigtige rådgivning. Vi finder flere penge hos 9 ud af 10 vores kunder. Skal vi også hjælpe dig?

Boliglån er den største post på budgettet

Som boligejer er den største post på dit husholdningsbudget sikkert afdrag og renter på dit boliglån – uanset om du har valgt obligationslån, flexlån, kontantlån, prioritetslån eller rentetilpasningslån.

Måske har du tabt overblikket en smule og spurgt dig selv: Hvad er et obligationslån egentlig? Og hvad er et flexlån? Og hvad er fordelene og ulemperne?

Derfor vælger flere og flere at spare mange penge med uafhængig rådgivning om boliglån og kreditforeningslån. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste ud af deres privatøkonomi. De fleste vil trods alt hellere på et ekstra weekendophold eller endda en ekstra vinterferie, end at betale for meget i renter.

Sådan rådgiver vi om boliglån

Vi gennemgår ganske enkelt dine kreditforeningslån, dine boliglån, ja, faktisk hele din økonomi. Vi ser på de væsentligste nøgletal, og dem bruger vi til at finde frem til de rigtige rentesatser.

Vi har sjældent haft en familie, hvor der ikke var store besparelser at hente ved at få uafhængig rådgivning om boliglån og dermed finde de billigste boliglån. Du får:

 • Budgetgennemgang
 • Udregning af formue
 • Udregning af rådighedsbeløb
 • Skatteberegning
 • Vurdering af rentesatser
 • Forslag til optimeringer af økonomien
 • Ændringer af din økonomi

Boligkøb med ro i maven

Din bolig er rammen om dit liv. Det er her, du slapper af og er helt dig selv. Her du samler familie og venner, når du har fri. Kort sagt – din “hjemmebane”.

For de fleste familier er køb af bolig – hus, lejlighed eller andelsbolig – livets største investeringer. Det kan man næsten få ondt i maven af at tænke på.

Du kan sikre dig selv ved at vælge rådgivning i forbindelse med boligkøb. Så får du den mest fordelagtige sammensætning af lån og valg af lånetype.

Så får du også råd til alt det sjove, når du flytter ind i dit nye hjem. En god boligøkonomi kan sikre dig et rådighedsbeløb, der giver plads til dejlige sommerferier, forrygende fester og en sjovere hverdag.

Boligkøbsrådgivning hjælper dig

Efter en intens jagt både på ejendomsmæglernes hjemmesider og ude i byen har du endelig fundet det hus eller den lejlighed, der passer perfekt til dine og familiens behov. I tankerne er du allerede begyndt at vælge farver til væggene og indrette rummene. Du kan se dig selv ligge i hængekøjen under æbletræet eller nyde lange, lune og lyse sommeraftener på terrassen.

Vi ved, at det er en stor fordel, hvis du fra begyndelsen vælger lån, der har de rigtige rentesatser. Og vi kender forskellene på afdragsfrie lån, flexlån, obligationslån med flere, der findes i lånejunglen.

Du får hjælp til:

 • Sammensætning og valg af kreditforeningslån
 • Sammensætning og valg af banklån
 • Beregning af dit rådighedsbeløb
 • Overblik over din økonomi
 • Den mest optimale økonomi

Det betyder, at du har større chance for en boligkøbsgodkendelse fra banken og undgår afslag på lån i banken til dit huskøb.

Undgå afslag på lån til boligkøb

Du sidder der over for din rådgiver, som med et alvorligt blik forklarer, at du desværre ikke kan låne pengene til huset.

I dag får en del købere faktisk afslag i banken (næsten hver tredje), når de henvender sig for at låne penge til at købe deres drømmebolig. På trods af en ellers fornuftig økonomi.

Når du vælger at få rådgivning til boligkøb, øger du chancen for, at du ikke får afslag på lån i banken ved boligkøb.

F10 kan også hjælpe med dit boliglån

ØNSKER DU AT BLIVE

KONTAKTET?