BOLIGLÅN

F10 FINANS

Lad vores uvildige rådgivere optimere dine boliglån

Som boligejer udgør afdrag og renter på boliglånet sandsynligvis den største del af dit husholdningsbudget, uanset om du har valgt obligationslån, flexlån, kontantlån, prioritetslån eller rentetilpasningslån. Måske har du mistet overblikket og tænkt: Hvad er et obligationslån? Hvad er et flexlån? Og hvilke fordele og ulemper er der?

Derfor vælger flere og flere at spare penge ved at søge uafhængig rådgivning om boliglån og kreditforeningslån. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres privatøkonomi, så de kan nyde ekstra oplevelser som et weekendophold eller en vinterferie, i stedet for at betale unødigt høje renter.

Tjekliste med ting F10 Finans hjælper med ifbm. boligkøb.

Få lavet et UVILDIGT økonomitjek

Vi finder flere penge i budgettet hos mere end 9 ud af 10 familier.
Kontakt Klaus i dag på tlf: +45 21 71 78 02 eller krs@f10.dk

Sådan rådgiver vi om boliglån

Vi gennemgår ganske enkelt dine kreditforeningslån, dine boliglån, ja, faktisk hele din økonomi. Vi ser på de væsentligste nøgletal, og dem bruger vi til at finde frem til de rigtige rentesatser.

Vi har sjældent haft en familie, hvor der ikke var store besparelser at hente ved at få uafhængig rådgivning om boliglån og dermed finde de billigste boliglån. Du får:

 • Budgetgennemgang
 • Udregning af formue
 • Udregning af rådighedsbeløb
 • Skatteberegning
 • Vurdering af rentesatser
 • Forslag til optimeringer af økonomien
 • Ændringer af din økonomi

Boligkøb med ro i maven

Din bolig er rammen om dit liv. Det er her, du slapper af og er helt dig selv. Her du samler familie og venner, når du har fri. Kort sagt – din “hjemmebane”.

For de fleste familier er køb af bolig – hus, lejlighed eller andelsbolig – livets største investeringer. Det kan man næsten få ondt i maven af at tænke på.

Du kan sikre dig selv ved at vælge rådgivning i forbindelse med boligkøb. Så får du den mest fordelagtige sammensætning af lån og valg af lånetype.

Så får du også råd til alt det sjove, når du flytter ind i dit nye hjem. En god boligøkonomi kan sikre dig et rådighedsbeløb, der giver plads til dejlige sommerferier, forrygende fester og en sjovere hverdag.

Undgå afslag på lån til boligkøb

Du sidder der over for din rådgiver, som med et alvorligt blik forklarer, at du desværre ikke kan låne pengene til huset.

I dag får en del købere faktisk afslag i banken (næsten hver tredje), når de henvender sig for at låne penge til at købe deres drømmebolig. På trods af en ellers fornuftig økonomi.

Når du vælger at få rådgivning til boligkøb, øger du chancen for, at du ikke får afslag på lån i banken ved boligkøb.

SUCCESFULDE VIRKSOMHEDER VÆLGER OS

Boligkøbsrådgivning hjælper dig

Efter en intens jagt både på ejendomsmæglernes hjemmesider og ude i byen har du endelig fundet det hus eller den lejlighed, der passer perfekt til dine og familiens behov. I tankerne er du allerede begyndt at vælge farver til væggene og indrette rummene. Du kan se dig selv ligge i hængekøjen under æbletræet eller nyde lange, lune og lyse sommeraftener på terrassen.

Vi ved, at det er en stor fordel, hvis du fra begyndelsen vælger lån, der har de rigtige rentesatser. Derudover kender vi forskellene på afdragsfrie lån, flexlån, obligationslån og alle de andre lån, der findes i lånejunglen.

Med boligkøbsrådgivning fra F10 Finans får du hjælp til:

 • Sammensætning og valg af kreditforeningslån
 • Sammensætning og valg af banklån
 • Beregning af dit rådighedsbeløb
 • Overblik over din økonomi
 • Den mest optimale økonomi

 

Det betyder, at du har større chance for boligkøbsgodkendelse fra banken og undgår afslag på lån i banken til dit huskøb

Lad F10 Finans hjælpe dig

Vores uvildige rådgivere står altid klar til at rådgive dig. Uanset om det gælder dit boliglån, et bankskifte, investeringsrådgivning eller et gennemgående økonomitjek, er du i trygge hænder. Kontakt os allerede i dag!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre