ØKONOMITJEK

F10 FINANS

Lad vores uvildige rådgivere optimere din økonomi

Uanset om du søger efter et økonomitjek for privat eller erhvervsmæssig brug, står vores kompetente og erfarne økonomiske rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde de bedste økonomiske produkter på markedet, skræddersyet til dine behov. Hos os prioriterer vi en grundig forståelse af din økonomiske situation, før vi sammensætter de ideelle løsninger til dig. Dette sikrer, at vores tilbud er skræddersyet til dine specifikke krav og mål. Læs nedenfor for at få mere information om, hvordan vores professionelle rådgivning kan hjælpe dig med at optimere din økonomi

Økonomitjek

Få lavet et UVILDIGT økonomitjek

Vi finder flere penge i budgettet hos mere end 9 ud af 10 familier.
Kontakt Søren i dag på tlf: +45 23 46 65 15 eller sos@f10.dk

Få mere ud af dine penge med uvildig rådgivning

Hvis du har svært ved at overskue renter, konti, lån, pension og formue, så er et Økonomitjek sammen med økonomisk rådgivning det rette valg for dig.

Hos F10 har vi fuld forståelse for, at penge og økonomi fylder rigtigt meget i dine tanker. Vi vil alle gerne have så meget ud af vores penge som muligt, og vi ønsker at skabe de bedste vilkår for vores økonomi og vores familier.

Men vi ved også, at det kan være svært at overskue privatøkonomien, når man “bare” er en almindelig dansker.

Derfor tilbyder vi et allround økonomitjek af din private økonomi, hvor vi hjælper dig med at finde hoved og hale i de mange papirer fra banker og pensionsselskaber. Det er sund fornuft og god uafhængig økonomisk rådgivning.

 

Derfor skal du vælge F10 til uafhængig økonomisk rådgivning

Alle vores konsulenter har en baggrund i den finansielle sektor. På dansk betyder det, at vi har store kompetencer inden for uafhængig økonomisk rådgivning.

Vi rådgiver dig om din private økonomi, og du kan være sikker på, at du får vores ærlige mening.

Vi taler nødigt dårligt om andre, men selvfølgelig vil pengeinstitutter og pensionsselskaber med flere gerne sælge egne produkter. Hos os er din privatøkonomi i centrum, og vores fælles interesse er at optimere den bedst mulig

SUCCESFULDE VIRKSOMHEDER VÆLGER OS

Hvad får du ud af et F10 Økonomitjek?

Når du vælger et uvildigt Økonomitjek, analyserer vi din økonomi og finder de områder, hvor der er penge at spare/tjene.

Du får et overskueligt skema, der viser de områder, hvor du kan forbedre din økonomi indenfor:

  • Boliglån
  • Pension
  • Kreditforeningslån
  • Øvrige banklån
  • Gældssammensætning/afvikling
  • Opsparing
  • Investering
  • Diverse andet

Hos os er der ingen dumme spørgsmål om privatøkonomi

Vi gør meget for at forklare tingene, så alle kan forstå dem. Vi gør ikke tingene sværere, end de er, og vi forsøger at formidle uafhængig økonomisk rådgivning på en afslappet måde.

Kort sagt vil vi gerne hjælpe dig til en bedre økonomi, og der findes ingen dumme spørgsmål her.

Din investering er kr. 5.000 inkl. moms, og den investering kan hurtigt være tjent ind igen.

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre