INVESTERINGSRÅDGIVNING
Uvildig og uafhængig formuerådgivning

F10 FINANS

Få uafhængig investeringsrådgivning med F10 Finans

Hos F10 Finans tilbyder vi også uvildig rådgivning indenfor investeringer. Hos F10 Finans er vi uafhængige rådgivere, hvilket betyder at vi kan optimere din økonomi ud fra hvad der er bedst for dig. I vores formuerådgivning, tager vi naturligvis udgangspunkt i din økonomi. Vi ser på, hvilke frie midler du har adgang til i din almindelige opsparing.

Nedenfor kan du læse mere om hvordan vi, på baggrund af en grundig analyse, rådgiver omkring dine investeringer, ligesom du kan prøve vores investeringsberegner, finde forventet afkast og meget mere.

 

Forretningsudvikling cases

Få lavet et UVILDIGT økonomitjek

Vi finder flere penge i budgettet hos mere end 9 ud af 10 familier.
Kontakt Søren i dag på tlf: +45 23 20 34 32 eller kbj@f10.dk

Fortvivl ikke, vi hjælper dig med dine investeringer

Din formue og din pension er ikke noget, du skal overlade til hvem som helst. Du skal være tryg og rolig ved at overlade din økonomi, pension og formue i en rådgivers hænder.

F10 Pensionsmægler og F10 Investeringsrådgiver har begge tilladelse til at rådgive om henholdsvis pension og investering jfr. Finanstilsynets retningslinjer om finansielle produkter.

Finanstilsynet er netop sat i verden for at holde øje med finansielle virksomheder, så derfor betyder disse retningsljnjer meget for os.

Beregn for meget du årligt kan spare på dine investeringer

SUCCESFULDE VIRKSOMHEDER VÆLGER OS

Få personlig investeringsrådgivning, så du får mest udbytte af dine investeringer

I vores formuerådgivning, tager vi naturligvis udgangspunkt i din økonomi. Vi ser på, hvilke frie midler du har adgang til i din almindelige opsparing.

  • Hvis dine penge står bedst på en opsparing, sikrer vi dig markedets bedste rente.
  • Har du en formue på mere end 250.000 kr., hjælper vi dig med at finde de bedste investeringsforeninger.
  • Har du mere end en million i frie midler, er vores anbefaling en personlig formuestrategi med udgangspunkt i din risikoprofil.

 

Dine pensionsmidler skal forvaltes bedst muligt

I vores pensionsrådgivning, tager vi udgangspunkt i din samlede økonomi, alder og risiko og vurderer hvordan din pensionsopsparing kan optimeres i forhold til dette.

  • Hvis dine penge står bedst på en kontant pensionsopsparing, sikrer vi dig markedets bedste rente.
  • Har du en formue på mere end 250.000 kr. i pensionsmidler, hjælper vi dig med at finde det bedste pensionsselskab eller de bedste investeringsforeninger.
  • Har du mere end en million i pensionsmidler, er vores anbefaling en personlig formuestrategi.

 

Hvorfor skal du vælge F10 som din personlige formuerådgiver

Når du vælger F10 som din personlige formuerådgiver er du garanteret 100% uafhængig rådgivning med afsæt i dine ønsker.

Uvildig investeringsrådgivning betyder bl.a. at F10 ikke modtager provision fra de valgte investeringsforeninger mv. og derfor ingen interesse har i at vælge de dyreste. F10 vælger derfor bredt på hele investeringsmarkedet og fokuserer meget på investeringsforeninger med et lavt omkostningsniveau og stor spredning.

Pengeinstitutter og pensionsselskaber har en tendens til at vælge investeringsforeninger med høje omkostninger som giver dem en høj provision. Dette betyder, at dit afkast på dine investeringer bliver lavere.

 

Vælg F10 når du vil have uafhængig investeringsrådgivning

Hos F10 er vi uafhængige rådgivere, så du kan være helt sikker på at få vores ærlige mening. Alle vores konsulenter har en baggrund i den finansielle verden.

Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi rådgiver på en afslappet måde. Kontakt os for en uforpligtende samtale om de muligheder som uvildig investeringsrådgivning kan give dig og din privatøkonomi.

F10 Investeringsrådgiver har tilladelse til at yde investeringsrådgivning jfr. Finanstilsynets retningslinjer, og vi yder tilfredshedsgaranti. Vi giver bl.a. gode råd til dig der gerne vil investere i aktier og obligationer, og trækker på vores store erfaring, når vi lægger en effektiv investeringsstrategi, baseret på forskellige investeringsprodukter, risikovillighed og investeringsprofil.

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre