PENSIONSBEREGNEREN

F10 FINANS

Vi hjælper med værdiansættelse af din virksomhed

Hos F10 Finans kan vi hjælpe med at optimere hele din økonomi, inklusiv din pension. For den almene danske kan pension være en jungle, der er svær at navigere i. Derfor har vi udviklet vores helt egen pensionberegner.

Herunder kan du prøve vores pensionsberegner og få et overblik over d forventet merafkast. Scroll ned, og prøv den med det samme!

Go-to market

Få lavet et UVILDIGT økonomitjek

Vi finder flere penge i budgettet hos mere end 9 ud af 10 familier.
Kontakt Søren i dag på tlf: +45 23 20 34 32 eller kbj@f10.dk

Det gennemsnitlige årlige afkast har stor betydning for størrelsen af din pensionsformue.

Optimering af nettoafkastet består typisk af en kombination af lavest mulige omkostninger og højest muligt afkast på værdipapirerne.

Set over en periode på 10 år kan der være op til 3-4% forskel på afkastet, hos de forskellige pensionsselskabers fonde.

Som uvildige pensionsrådgivere kan vi hjælpe dig med at optimere dit løbende afkast. Det kan vi hjælpe med, da vi kan vælge frit mellem alle pensionsselskaber.

Herunder har vi lavet en pensionsberegner, som tager udgangspunkt i et merafkast på blot 1,5% i forhold til din nuværende ordning.

Pensionsformue
Nuværende alder
Pensionsalder
Forventet merafkast

Sådan bruger du Pensionsberegneren

Indtast værdien af din opsparing, vælg din nuværende alder samt ønsket om pensionsalder. Lad herefter vores pensionsberegner vise hvilken forøgelse dette vil give, ved en forøgelse af afkastet med 1,5% årligt.

SUCCESFULDE VIRKSOMHEDER VÆLGER OS

Lad F10 hjælpe dig videre

Hos F10 har vi et stort team af uvildige rådgivere som sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os nedenfor med det samme!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre