SAMARBEJDSPARTNERE

F10 FINANS
Vores rådgivning er til for dig

Hos F10 arbejder vores konsulenter udelukkende for dig, og vi yder uafhængig rådgivning. Men vi har et fint samarbejde med en række banker og pensionsselskaber.

På den måde mener vi nemlig, at vi tjener dine interesser bedst.

Her er forklaringen:

Når du kontakter os, får du tilknyttet en af vores kompetente konsulenter som din personlige, økonomiske rådgiver. Vi går i gang med at analysere din specifikke økonomiske situation, og vi finder frem til de anbefalinger, vi mener, vil være bedst for dig.

Du får altså præsenteret løsningen på din økonomiske udfordring.

Langt de fleste rådgivningsforløb kræver ikke, at du skifter bank eller pensionsselskab, men af og til vil det være vores anbefaling til dig.

Du kan derefter vælge, hvilken bank eller pensionsselskab, du har lyst at handle med. Du kan frit vælge mellem landets ca. 100 udbydere.

Vi har håndplukket en række samarbejdspartnere

Vi har indgået et samarbejde med en række af landets førende banker og pensionsselskaber.

Vi har håndplukket disse samarbejdspartnere, da de hver især er førende indenfor deres område som for eksempel pensioner, indlån eller boliglån.

Vi har indgået et samarbejde med en række af landets førende banker og pensionsselskaber.

Vi har håndplukket disse samarbejdspartnere, da de hver især er førende inden for deres område som for eksempel pensioner, indlån eller boliglån.

Vælger du en af vores samarbejdspartnere, får vi i nogle tilfælde provision for det. Er det tilfældet, får du provisionen 100% godtgjort i prisen for din F10-ydelse.

Vælger du en anden leverandør, er det selvfølgelig helt i orden. Du har jo løsningen, så det er helt og holdent dit valg, hvem der skal levere den til dig.

Her kan du se en liste over vores særligt udvalgte faste samarbejdspartnere:
  • BankNordik
  • Danske Bank
  • Middelfart Sparekasse
  • Nybolig Erhverv
  • Realkredit Danmark
  • Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
  • Danske Andelskassers bank
  • Søderberg og Partnere
Få F10 til at hjælpe med et bankskifte

ØNSKER DU AT BLIVE

KONTAKTET