Privat:

Jeg er vokset op i Sønderborg men også boet forskellige steder i Danmark grundet job. De sidste 13 år har jeg boet i Sønderborg i eget hus og kender området rigtig godt.

Erfaring:

Uddannet ved Sønderborg kommune, social- og sundhedsforvaltningen indenfor kontor/administration i 1983, herefter ansat i den finansielle sektor siden 1987. Jeg har været ansat 17 år i Nordea, og 9 år i Danske Bank, hvor jeg har opnået stor erfaring indenfor rådgivning af kunders privatøkonomi i såvel bolig, pension samt investering. Endvidere har jeg undervist i boligrådgivning såvel i banken samt udenfor.

Hvad står jeg for ?

Jeg lægger vægt på, at komme hele vejen rundt om kunden og afdække behov og ønsker. Endvidere vil jeg også gerne finde flere muligheder til kunderne end de mest oplagte.
Det har altid været min ”kæphest” at løse en opgave for kunden hurtigst muligt og ordentligt. Det er vigtigt for mig, at kunden får en god oplevelse. God kundeservice er et nøgleord for mig.

Fritiden:

Jeg har i nogle år malet og har også deltaget løbende på kurser. Nu har jeg mod på at dyrke det lidt mere og ser frem til at få min første udstilling. Herudover sørger jeg for at få lidt motion et par gange om ugen i et fitnesscenter. Min familie er dog dem jeg vægter højest og prioriterer derfor samværet med dem primært.

KONTAKT

DOWNLOAD CV