Mange års erfaring fra bankverdenen

Jeg har været ansat i Danske Bank i rigtig mange år, og faktisk altid beskæftiget mig med erhvervskunder. De seneste 12 år har jeg været finansrådgiver, og har rådgivet virksomheder både på det operationelle plan (om finansiering og afdækning af valuta- og renterisici) og på det strategiske plan.

Her har dialogen taget udgangspunkt i temaer som bl.a. cashflow, arbejdskapital, kapitalstruktur, udvikling af nøgletal, konkurrentanalyse og generationsskifte. Emner, som – udover at være rigtig godt at have med i bagagen, når virksomheden skal i dialog med banken – også giver virksomheden selv en indsigt i, hvordan dens finansielle samarbejdspartnere betragter virksomheden.

Jeg kan hjælpe med

Jeg kan hjælpe med det finansielle og strategiske i din virksomhed – resten kan mine kolleger i F10 klare

En virksomhedsanalyse kan jeg præsentere for de personer i virksomheden, som kunden finder relevante (ledelse, bestyrelse o.a.), og uanset hvem jeg er i dialog med, prioriterer jeg at formidle budskaberne på en letforståelig måde.

For mig er det vigtigt, at aftaler bliver overholdt, og jeg går ikke på kompromis med opgaven, for mine kunder skal have den bedste løsning.

Om mig

Jeg er født og opvokset i Silkeborg og det jyske sprog hænger vist stadigvæk lidt ved, selvom jeg har boet på Fyn siden 1990 og i mellemtiden også har boet nogle år i hovedstaden. Jeg bor i den nordvestlige del af Odense sammen med min mand og de 2 af vores 4 børn, der endnu ikke er flyttet hjemmefra. Ud over familiehyggen hjemme eller i sommerhuset ved Vesterhavet bruger jeg fritiden på at spille håndbold, løbe, køre (”rigtig” 🙂 ) motorcykel og være sammen med gode venner.

KONTAKT

f10 finans
MØD MINE KOLLEGER