Mange års erfaring fra bankverdenen

Jeg har været ansat i Danske Bank i 36 år, og har stor erfaring med lånefinansiering i alle former. Siden 2017 har jeg været hos F10 Finans, hvor jeg hovedsageligt hjælper privatkunder med gode råd om deres økonomi – herunder også at skabe overblik.

Qua min erfaring bl.a. fra banktiden, kan jeg også hjælpe virksomheder med sparring på det at drive virksomhed (daglig drift, ledelse, ejerstruktur, salgsmodning m.v.) og finansiering af både drift og anlæg. 

Jeg kan hjælpe med

At give forslag til en løsning, der altid tager udgangspunkt i kunden og dennes ønsker og drømme om fremtiden. Den rigtige løsning skal være langtidsholdbar og er ofte en fleksibel løsning, så kunderne får det bedste ud af deres økonomi. 

Kunderne kan hos mig forvente at få gode råd og kommentarer om pensionsordninger, daglig økonomi, løsninger til lån i bolig, studielån, billån o.l. Og kunderne vil opleve, at vores dialog er forståelig og lettilgængelig, at jeg overholder aftaler, og ikke går på kompromis med opgaven, for mine kunder skal have den bedste løsning.

Om mig

Jeg er født og opvokset i Silkeborg og det jyske sprog hænger vist stadigvæk lidt ved, selvom jeg har boet på Fyn siden 1990 og i mellemtiden også har boet nogle år i hovedstaden. Jeg bor i den nordvestlige del af Odense sammen med min mand og de 2 af vores 4 børn, der endnu ikke er flyttet hjemmefra. Ud over familiehyggen hjemme eller i sommerhuset ved Vesterhavet bruger jeg fritiden på at spille håndbold, løbe, køre (”rigtig” 🙂 ) motorcykel og være sammen med gode venner.

KONTAKT