Erfaring

Jeg har siden 1989 været ansat i finansbranchen, hvor mit udgangspunkt altid har været privatøkonomi og boligfinansiering. Jeg brænder for at skabe de absolut bedste løsninger til mine kunder og erfaringen er, at der næsten altid er basis for, at lave markant bedre løsninger.

De bedste løsninger

Fundamentet for at kunne skabe de allerbedste løsninger er i høj grad, at jeg ser på tværs af alle banker og realkreditinstitutter uden at være bundet af noget. På den måde kan vi i fællesskab sammensætte den individuelle løsning, som passer bedst.
Mit mål er, at vise nye muligheder og vinkler i kundens økonomi. Udgangspunktet er altid, at løsningen skal give tryghed og en økonomisk besparelse af betydelig størrelse.

Høj tilfredshed

I mit arbejde har kundetilfredsheden den afgørende betydning. Derfor er det også vigtigt for mig, at man som kunde altid har tilfredshedsgaranti – det giver det bedste grundlag for et godt samarbejde.

Faglighed

Min erfaring bygger på 25 års arbejde i den finansielle sektor, hvor privatøkonomi og boligfinansiering har været de primære områder. Jeg har blandt andet været chef for Realkredit Danmark og chef for rådgivningen i Danske Bank, og har derfra indgående kendskab til branchen. Jeg har således stor erfaring med økonomisk rådgivning, både når det gælder simple – og mere komplekse økonomier.

Jyske rødder

Jeg har et indgående geografisk kendskab til hele Syd- og Sønderjylland og har min base i Esbjerg. Her har jeg sammen med Karina hus og børnene Katrine, Rasmus og Viktor.

Jeg er ivrig idrætsudøver og bruger meget tid på mine cykler, på løb, i fitnesscentret eller på et være tilskuer til mine børns aktiviteter. Jeg er frivillig leder i SGI-fodbold og EfB

KONTAKT

DOWNLOAD CV