Min erfaring – din gevinst

Jeg startede som bankelev i 1984 og har haft flere forskellige ansvars- og rådgivningsområder igennem tiden. Jeg har arbejdet med bolig-, pension- og investeringsrådgivning. Derudover har jeg beskæftiget mig med erhvervskunder, kreditbehandling og i rigtig mange år som leder for både en og flere afdelinger. Mine +30 års erfaring fra bankverdenen har givet mig stor viden om, hvordan banker arbejder og prissætter. Det betyder, at du, din familie og/eller virksomhed sikres uafhængig rådgivning og de bedste priser og vilkår med mig på jeres banehalvdel.

Humor

Godt humør betyder rigtig meget for mig. Jeg er næsten altid i godt humør og synes, at en vittig bemærkning og god stemning er afgørende for et godt samarbejde. Min oplevelse er, at godt humør giver en højere effektivitet, arbejdsglæde og samarbejde.

Tillid og troværdighed

Jeg arbejder med langvarige partnerskaber og det virker kun, hvis vi har gensidig tillid og respekt. Derfor kan du være sikker på, at din økonomi bliver behandlet med den største diskretion, og du vil altid kunne stole på, at jeg giver en ærlig og oprigtig behandling af dine ønsker og muligheder.

Professionelle partnerskaber

Når du arbejder sammen med mig, har du ikke alene mine kompetencer til din rådighed. F10 er Danmarks største konsulenthus indenfor uafhængig rådgivning og vores partnersamarbejde indenfor f.eks. HR, Jura, IT, Media mv. står også klar til at give dig god rådgivning.

Fritid – Powerwalk og en god lydbog

Privat bor jeg i Greve, er gift med Brian, som er massør og akupunktør. Når jeg skal koble af, er det bedste jeg ved at tage de gode sko på, ud i naturen ved Køge Bugt med en god lydbog i ørerne.

KONTAKT