Baggrund

Jeg er født i 1974 i Esbjerg. Her boede jeg de første 19 år af mit liv. Herefter har jeg boet både i det Fynske og Københavnske og til sidst er jeg alligevel endt i den jyske muld.

Altid glad

Som person er jeg næsten altid glad og meget udadvendt. Jeg prøver altid på at bevare overblikket og kan dermed have mange bolde i luften ad gangen.

Stor bankmæssig viden

Arbejdsmæssigt er min store force, at min bankmæssige viden er meget stor. Dette skyldes at jeg de sidste 13 år har været ansat i forskellige pengeinstitutter. Samtidig finder jeg at økonomi er utrolig spændende og udfordrende.

Familie, squash og golf

Privat bor jeg sammen med min kone og 2 små døtre. Så min tid udover arbejde, går hovedsagligt med min familie. Når tiden tillader det, vil jeg gerne ud på golfbanen og få noget friskt luft. Herudover spiller jeg engang imellem lidt squash.

Har siddet på rådgiversiden

Jeg har altid siddet på rådgiversiden af bordet og kunne virkelig se, at der var mange private, der kunne have brug for uvildige øjne på økonomien og dermed hjælp til, at komme igennem økonomijunglen.

Kreativiteten

Det er dejligt at være uvildig rådgiver, da man så samtidig kan komme med kreative finansielle løsninger overfor kunderne. Her var man mere låst i bankerne. Netop kreativiteten i økonomi er en af de ting som gør mig; finansiel stærk.

Vil du gerne have overblik?

Jeg synes altid det er spændende at komme ud og besøge nye mennesker. Så hvis du kunne tænke dig overblikket over netop din økonomi – så kommer jeg gerne forbi til en kop kaffe. – Den skal bare være sort

KONTAKT

DOWNLOAD CV