Hvad jeg mener, den gode pensionsrådgivning er

Den gode pensionsrådgivning sker både med baggrund i kundens aktuelle situation (løn, formueforhold, civilstand, skat m.v.) og behov, men også med udgangspunkt i kundens fremtidsplaner.
God pensionsrådgivning er således rådgivning, der er tilpasset den enkelte kunde.

Hvem er Anni Frederiksen?

Jeg er født i 1961, gift med Helge, der er politiassistent. Vi har sammen en datter, Louise (23), som er ”fløjet fra reden”.

Når jeg har fyraften, nyder jeg at tage havetøjet på og så ud i haven og pusle rundt. Haven er mit fristed – her slapper jeg af.

Jeg er så heldig, at Helge faktisk er uddannet kok. Så han står ofte for aftensmaden, medens jeg er i haven. Herlig arbejdsfordeling, syntes jeg.

Vores sommerferier holder vi typisk med campingvognen spændt efter bilen til et eller andet dejligt sted i Europa. En skiferie – meget gerne til Østrig – skal der altid være tid til om vinteren. Skiferie ikke udelukkende på ski. I år forsøgte jeg mig med tandem-paragliding fra bjerget og det er bestemt ikke sidste gang……

Min baggrund

Min baggrund for at arbejde med økonomisk rådgivning er 30 år i bankverdenen.

Jeg har en bred og alsidig erfaring, idet jeg har arbejdet med rådgivning af både privat- og erhvervskunder samt arbejdet med pensions- og investeringsrådgivning. For mig er det vigtigt, altid at komme ”360 grader rundt” om kundens økonomi for at kunne yde den optimale rådgivning.

Med mig som din pensionsrådgiver vil du opleve rådgivning i øjenhøjde

En af F10’s gode kerneværdier er ”Rådgivning i øjenhøjde”.

Når jeg rådgiver dig om din pensionsordning og andre økonomiske forhold, vil du altid opleve, at jeg rådgiver dig således, at du efter vores møder er 100% tryg ved og har forstået rådgivningen.

KONTAKT

DOWNLOAD CV