32 års erfaring

Jeg har 32 års erfaring indenfor rådgivning, personaleledelse og forretningsudvikling i stillinger som pensionschef, relation manager og chefkonsulent. I virksomheder som: PFA Pension, Unibank A/S, Topdanmark, Mercer International, Finansbanken m.fl.

Vil du gerne have individuel rådgivning og overblik?

Jeg synes altid det er spændende at besøge nye- eller bestående kunder enten hos dig eller på mit kontor. Så hvis du kunne tænke dig overblikket over netop din Pension, Investering, Risiko, Økonomi og Skat – så sætter jeg gerne et personligt møde op, hvor vi kan gennemgå netop din situation.

Stor bank- og pensionsviden

Arbejdsmæssigt er min store force, at min bank- og pensionsviden er meget stor. Dette skyldes at jeg de sidste 32 år har været ansat i forskellige store og mellemstore banker og forsikringsselskaber, hvor jeg har løst kundernes rådgivningsopgaver indenfor bank og pension. Samtidig er jeg uddannet civiløkonom og autoriseret pensionsmægler af Finanstilsynet.

Intern styrke

Det der driver mig og får mig til at lykkes, er, at jeg via rådgivning og sparring gør en positiv forskel hos de kunder jeg arbejder med og hvor kunderne mærker en tydelig forbedring og udvikling i deres bank- og forsikringsforretninger.

Kreativiteten

Det er dejligt at være uafhængig rådgiver, da man så samtidig kan komme med kreative finansielle løsninger overfor kunderne. Her var man mere låst i bank- og pensionsverden. Netop kreativiteten er et af de områder, hvor jeg for mine nuværende og potentielle kunder vil og kan gøre en forskel.

Min mission

Vision: Om 10 år, vil 50 % af alle danskere konsultere F10 eller en af vores kolleger vedr. deres bank, pensions eller økonomiforretninger – uafhængigheden skal i højsædet.

Det stærkest fullservice konsulenthus

Målet er at F10 skal være Danmark’s største og stærkeste fullservice konsulenthus, der tilbyder professionelle konsulentydelser til private, små- og mellemstore virksomheder, indenfor 5 år.

Privat

Har i mange år dyrket badminton på eliteplan. Kan godt lide at løbe en tur i naturen samt har et stort engagement i travsporten igennem 35 år.

KONTAKT

DOWNLOAD CV