Om Jørn Ravn

Efter 7 år i forsvaret, med udstationering for både FN og NATO, blev jeg uddannet som sælger i Californien. Siden har jeg gjort karriere indenfor internationale koncerner og bestredet stillinger som salgschef, business development manager, business manager, salgsdirektør og administrerende direktør. I løbet af karrieren har jeg taget en HD i afsætning på Handelshøjskolen i København (CBS) og et utal af kurser indenfor salg, markedsføring, IT og generel ledelse i Danmark, Tyskland, Holland og USA, samt skrevet speciale indenfor HR og er certificeret i personligheds- og motivationstests.

Erfaren

både som ansat leder med stort personaleansvar og som selvstændig erhvervsdrivende i 10 år. Så jeg har selv siddet i stolen med de udfordringer, du har som chef. Jeg kender tilfredsheden ved at have ansat den rigtige medarbejder – og tilsvarende den smertelige erkendelse ved at have ansat den forkerte.

I min fritid

kan jeg lide at rejse med familien. Om sommeren gerne til steder hvor man kan kaste dykkerudstyret på ryggen og hoppe i bølgen blå, hvor vandet er lunt og sigtbarheden god. Om vinteren ud og stå på ski, og helst i alperne, hvor udsigten er flot og bjerget snesikkert. Ellers holder jeg mig i form i det lokale fitness center.

KONTAKT

Baggrund

Efter mange år som økonomidirektør, blev jeg i 2011 administrerende direktør i Teracom der ejer og driver en landsdækkende Broadcast & IT-infrastruktur.

Efter 4 spændende og udfordrende år valgte jeg i 2015, at forfølge en drøm om at blive selvstændig og har det seneste år arbejdet som konsulent med fokus på strategi, forretningsudvikling og økonomistyring. Jeg har gennem de sidste 15 år rekrutteret mere end 50 medarbejdere og har derfor en god erfaring med udvælgelse af de rigtige kandidater til det rigtige job.

Som mangeårig medlem af direktioner og bestyrelser har jeg arbejdet med alle aspekter af ledelse af en virksomhed, herunder strategi, økonomistyring.

Kan bidrage med        

Jeg bidrager med en forretningsforståelse og en erfaring fra kundens side af bordet og kender derfor personligt til den udfordring kunden oplever ved rekruttering af nye medarbejdere. Jeg arbejder energisk og målrettet med, at finde netop den medarbejder der kan løfte virksomhedens kompetence niveau.

Fritid

Jeg er fysisk aktiv og cykler en del. I vinterperioden bliver det lokale fitnesscenter besøgt flittigt. Jeg er gift med Helle og har 2 større børn der begge er ved at forlade vores hus i Birkerød for at studere.

KONTAKT

DOWNLOAD CV

Går man på banen for at vinde kampen eller for at undgå nederlag?

Der skal ikke herske tvivl om, at jeg går på banen for at vinde! Jeg er en fighter og dribler gerne med bolden; men samtidig er jeg også en hold spiller – det handler om at spille hinanden gode og sammen få bolden i mål!

Som far til fire unge mænd kender jeg alt til, at kampe kan kæmpes på flere planer – og at både taktik og teknik er vigtigt.

Privat er jeg gift med Birgitte, som de sidste 17 år har arbejdet med ledelse i det offentlige.

Fritiden:

Det er så moderne at sige lidt om sine fritidsinteresser!

Jeg er ikke dedikeret til noget, eller en fanatisk sports – entusiast – ikke længere.

Gennem årene er det blevet til fodbold, håndbold, løb, spinning og en uddannelse som dykkerinstruktør.

Der er stadigvæk mange sportsgrene, som er uprøvet bl.a. paraglidning, bjergbestigning, motocross, windsurfing osv.

Ferierne nydes helst sammen med solen, såvel i Løkken som på Mallorca.

Erfaring / baggrund:

Jeg har haft modet til- og interessen i at afprøve og udforske mange arenaer gennem et langt og spændende arbejdsliv.

For mig har det også handlet om at turde miste fodfæste for en stund!

Disse livserfaringer gør, at jeg i dag har kendskab til en bred vifte af forskellige brancher og globale organisationer, samt har kendskab til – og arbejdet på alle niveauer.

Kompetencer / oplysninger:

Som person er jeg selvstændig, udadvendt, kontaktskabende og resultatorienteret.

Jeg er hurtig til at sætte mig ind i en given situation og finde vejen til at lykkes.

Det skal være sjovt:

Jeg sætter stor pris på, at have det sjovt med det, jeg laver, også selvom det er meget seriøse udfordringer, der skal løses.

Motto:

Alt godt kan blive bedre, og det skal være nemt at være kunde!

KONTAKT

Solid erfaring både fra pengeinstitut og som regnskabsmedarbejder

Jeg er 52 år, bor i Ullerslev på Fyn. Er gift med Jørn og har to store børn Bastian og Sasha.

Min karriere startede i Privatbanken i 1979 som bankelev og jeg forlod Nordea bank i 2004, med masser af erfaring og år i den finansielle verden. Herefter valgte jeg at blive delvis selvstændig med det for øje at agere ekstern regnskabsmedarbejder for en række mindre virksomheder.

Jeg er åben, hjælpsom og energisk. Kan lide forandring og er god til konstruktiv dialog. Jeg kan godt lide at have mange bolde i luften og er god til at organisere flere samtidige opgaver.

Fritid og familie

Fritiden bruger jeg en del sammen med min datter på vores fælles interesse, ridning/military, og derudover dyrkes der forskellige former for sport.

Rejser med familien står ligeledes højt på listen. Det bliver til skiferier og sommerferier.

Som person er jeg åben, hjælpsom og energisk. Jeg sætter samarbejde i højsædet, er teamspiller, kan lide forandring og er god til konstruktiv dialog såvel internt blandt kollegaer som eksternt til andre modtagere. Jeg kan godt lide at være med hvor det sker, være med i front og formidle budskaber, hvilket ofte kan medføre holdningsændringer hos os alle. Jeg kan godt lide at have mange bolde i luften og er god til at organisere flere samtidige opgaver.

Brug jeres tid rigtigt

Jeg kan hjælpe jer med regnskab og administration, og bestræber mig løbende på at yde højt kvalificeret administrationsarbejde for mindre og nye virksomheder på en enkel måde. Ved at lade mig udføre løbende bogføring spares meget dobbeltarbejde.

Stor erfaring

Jeg har erfaring med de mest benyttede bogføringssystemer og kontorpakken, og jeg er hurtig til at sætte mig ind i andre, I kan vælge mellem at få regnskabsassistance på jeres lokation eller også er der mulighed for, at jeg kan klare opgaven hjemmefra. Fleksibilitet er et must.

Samarbejde med mig er en god investering

Der ved løbende ajourføring af regnskabet fås overblik over resultater, status og betalinger. I får en erfaren og kvalificeret partner at drøfte økonomiske spørgsmål med. Lettelse at lade mig overtage det administrative arbejde, så I slipper for at tænke og bruge tid på daglige administration, når jeg klarer arbejdet Det er for mig altid dejligt at møde nye mennesker, samt at kunne hjælpe disse igennem økonomijunglen. Således er jeg medvirkende til at skabe overblik samt hjælpe med til at skabe en sund økonomi for den enkelte. Derudover har jeg altid godt humør og overskud med i tasken.

KONTAKT

Baggrund

En stor del af min karriere har handlet om udvikling og forandringer, men altid med mennesket i fokus. Med jobs indenfor både ledelse og som konsulent har HR opgaven fyldt meget. Min faglige erfaring er suppleret med et teoretisk uddannelsesforløb som omfatter merkonom i innovation, diplom i ledelse og afsluttet med en HD-O fra Syddansk Universitet.

Min ledelseserfaring giver mig et indgående kendskab til de udfordringer ledere står overfor i dagligdagen. Denne erfaring anvendte jeg sammen med min teoretiske værktøjskasse, da jeg i 2005 etablerede konsulentvirksomheden atFront, hvor jeg arbejdede med rekruttering, ledelsessparring, virksomhedsrådgivning samt undervisning. 

Min indgangsvinkel

Det er vigtigt for mig, at der er kvalitet i samarbejdet med mine kunder. Det skal være ordentligt, både i forhold til kandidater og kunder. Ud fra den holdning, at jeg vil kunne se vedkommende i øjnene, er jeg er ærlig i min coaching og feedback, også når det kommer til et afslag.

I min verden, handler rekruttering om at komme hele vejen rundt for at sikre at kandidat og virksomhed passer perfekt sammen på alle niveauer. Jeg udfordrer gerne lederne i forhold til de krav de stiller og stiller de frække spørgsmål.

Hvem er jeg

Når jeg holder fri, er det sammen med Majbrit og så bruger jeg tiden til at stresse af med en tur på motorcyklen, venner, finere madlavning, sportsdykning og skiløb i sæsonen. Jeg holder af selv at planlægge rejser med familie og venner, vi har bl.a. rejst rundt i USA. Boet sammen med beduiner på Sinai-halvøen, en oplevelse der havde en positiv påvirkning på min livsopfattelse og lærte mig, at man kan klare meget i livet med meget få ressourcer.

KONTAKT

DOWNLOAD CV