Baggrund

Efter mange år som økonomidirektør, blev jeg i 2011 administrerende direktør i Teracom der ejer og driver en landsdækkende Broadcast & IT-infrastruktur.

Efter 4 spændende og udfordrende år valgte jeg i 2015, at forfølge en drøm om at blive selvstændig og har det seneste år arbejdet som konsulent med fokus på strategi, forretningsudvikling og økonomistyring. Jeg har gennem de sidste 15 år rekrutteret mere end 50 medarbejdere og har derfor en god erfaring med udvælgelse af de rigtige kandidater til det rigtige job.

Som mangeårig medlem af direktioner og bestyrelser har jeg arbejdet med alle aspekter af ledelse af en virksomhed, herunder strategi, økonomistyring.

Kan bidrage med        

Jeg bidrager med en forretningsforståelse og en erfaring fra kundens side af bordet og kender derfor personligt til den udfordring kunden oplever ved rekruttering af nye medarbejdere. Jeg arbejder energisk og målrettet med, at finde netop den medarbejder der kan løfte virksomhedens kompetence niveau.

Fritid

Jeg er fysisk aktiv og cykler en del. I vinterperioden bliver det lokale fitnesscenter besøgt flittigt. Jeg er gift med Helle og har 2 større børn der begge er ved at forlade vores hus i Birkerød for at studere.

KONTAKT

DOWNLOAD CV