Baggrund

En stor del af min karriere har handlet om udvikling og forandringer, men altid med mennesket i fokus. Med jobs indenfor både ledelse og som konsulent har HR opgaven fyldt meget. Min faglige erfaring er suppleret med et teoretisk uddannelsesforløb som omfatter merkonom i innovation, diplom i ledelse og afsluttet med en HD-O fra Syddansk Universitet.

Min ledelseserfaring giver mig et indgående kendskab til de udfordringer ledere står overfor i dagligdagen. Denne erfaring anvendte jeg sammen med min teoretiske værktøjskasse, da jeg i 2005 etablerede konsulentvirksomheden atFront, hvor jeg arbejdede med rekruttering, ledelsessparring, virksomhedsrådgivning samt undervisning. 

Min indgangsvinkel

Det er vigtigt for mig, at der er kvalitet i samarbejdet med mine kunder. Det skal være ordentligt, både i forhold til kandidater og kunder. Ud fra den holdning, at jeg vil kunne se vedkommende i øjnene, er jeg er ærlig i min coaching og feedback, også når det kommer til et afslag.

I min verden, handler rekruttering om at komme hele vejen rundt for at sikre at kandidat og virksomhed passer perfekt sammen på alle niveauer. Jeg udfordrer gerne lederne i forhold til de krav de stiller og stiller de frække spørgsmål.

Hvem er jeg

Når jeg holder fri, er det sammen med Majbrit og så bruger jeg tiden til at stresse af med en tur på motorcyklen, venner, finere madlavning, sportsdykning og skiløb i sæsonen. Jeg holder af selv at planlægge rejser med familie og venner, vi har bl.a. rejst rundt i USA. Boet sammen med beduiner på Sinai-halvøen, en oplevelse der havde en positiv påvirkning på min livsopfattelse og lærte mig, at man kan klare meget i livet med meget få ressourcer.

KONTAKT

DOWNLOAD CV