HEADHUNTING

Executive Search & Headhunting

Headhunting - Vi finder den rette kandidat til jobbet

Det er ikke altid muligt at finde den bedste kandidat gennem annoncering. De dygtigste er ofte ikke jobsøgende og måske ikke opmærksomme på hvor attraktivt en karriere kan være hos jer.

Gennem intensivt search arbejde finder vi kandidater, som vi går i dialog med. Her er det vigtigt, at kunne sælge stillingen og virksomheden ind på de attraktivitetsfaktorer, som oftest ignoreres i et traditionelt ansættelsesforløb. De mest kvalificerede inviteres til personligt interview, og gennemgår samme forløb som i almindelig rekruttering, dvs. både personlighedstest og interview af relevante referencer.

Executive Search - Søger I ny Direktør eller Topleder?

Skal din virksomhed bruge en ny Direktør? Så lad F10 hjælpe med at finde de rette kandidater. Vi har profesionelle Headhuntere i hele landet, fordelt på vores seks kontorer. Igennem vores store netværk og mange års erfaring, har vi adgang til de bedste kandidater.

Vi er eksperter, når det kommer til Executive Search. Uanset om det er en ny topleder eller specialist – så kender vi markedet, og finder de mest egnede kandidater.

Garanti hos F10

Såfremt kandidaten forlader jobbet indenfor den aftalte garantiperiode, påtager F10 HR & Rekruttering sig at finde en ny kandidat til stillingen, uden beregning.

ØNSKER DU AT BLIVE

KONTAKTET