HR

F10 Human Resource

Det handler først og fremmest om mennesker

Som leder kigger du ofte på kompetencer, erfaring, uddannelse og referencer, når du skal finde den rette medarbejder.

Hos F10 Human Resource starter vi et helt andet sted. For det handler først og fremmest om mennesker – og om god kemi, når du rekrutterer. Vi sikrer det gode match ved at stille skarpt på mennesket og medarbejderen, og vi behandler både kunder og kandidater, som vi gerne selv ville behandles. Som leder er du samtidig ansvarlig for at øge virksomhedens bundlinie!

Derfor lægger vi sammen en strategi, der fremmer dit/jeres lederskab ved at øge kompetencer, engagement og den sociale kapital med afsæt i virksomhedens visioner og målsætninger. Vi klæder ledere og medarbejdere på til at forstå sig selv og de indbyrdes relationer. Vi har fokus på ressourcer og giver den enkelte mere selvtillid. Kommunikation og anerkendelse er fundamentet for god trivsel og øget bundlinie.

Den rette medarbejder til det rette job

Vi hjælper virksomheder med at få:

Den rette medarbejder, til det rette job  – med garanti!

Det kræver mere end en god mavefornemmelse at ansætte den rigtige medarbejder. Vores erfarne konsulenter har selv lange erhvervskarrierer med personaleansvar og ved hvad det koster at fejlansætte. Ikke bare i tabt tid, men også i frustration i organisationen og hos samarbejdspartnere, samt tabte muligheder.

Når I bruger os til at løse jeres rekrutteringsopgaver, får I den korrekte mix af gode ansøgere, hvor både faglig baggrund og personlige egenskaber matcher jeres forventninger.

Dette opnår vi gennem brug af personlighedstest, dybdeinterview og referencetagning.

ØNSKER DU AT BLIVE

KONTAKTET