Outplacement forløbet sigter mod at styrke og motivere den enkelte medarbejder mod nyt job, ny branche, ny uddannelse eller noget helt fjerde.

Hos F10 får du professionel Outplacement. Du får mere end 70 top erfarne konsulenter, der med et landsdækkende netværk kan bidrage til, at den afskedigede medarbejder hurtigere kommer i nyt job.

Det er vigtigt at sige farvel på en ordentlig måde. Der bør tages hensyn til medarbejderens situation, virksomhedens omdømme og ikke mindst til de medarbejdere, som mister en kollega.

Det viser ansvarlighed og skaber respekt når den afskedigede medarbejder føler sig godt behandlet, og det skaber ro blandt de medarbejdere, som fortsætter på virksomheden. Det fastholder og styrker virksomhedens omdømme som en arbejdsplads, der tager sig godt af medarbejdere på vej videre.

CV7A9768F10 1 edition

F10 tilbyder 4 Outplacement pakker

  • Outplacement Basis
  • Outplacement Plus
  • Outplacement Plus Extended
  • Outplacement Plus Executive

Uanset pakke tilpasses forløbet til den enkeltes behov og ståsted. Det foregår i et tæt samarbejde med vores erfarne konsulenter der er professionelle samtalepartnere, flere er certificerede coaches, og alle har selv ansat og afskediget gennem deres erhvervskarriere.

Dermed er virksomheden og medarbejderen i trygge hænder.

Omfang og tid

Outplacementprocessen designes alt efter behovet. Uanset behovets størrelse og omfang, så anbefaler vi altid, at F10 kommer ind i processen så tidligt som muligt. Dermed kan vi bedst mulig støtte op omkring planlægning, rådgivning og kommunikation. Samtidig sikrer vi optimal timing og rådgivning til den, eller de, berørte medarbejdere. Forløbet evalueres efter forløbet er afsluttet.

F10 tilbyder som noget unikt et økonomitjek

Én af de første, og måske den største bekymring medarbejderen står med er spørgsmålet om, hvordan de økonomiske forpligtelser fremover klares.

Det er det, vi kalder Outplacement Plus

Vi tilbyder medarbejderen et uvildigt tjek af økonomien og hjælper med at få styr på papirer fra banker og pensionsselskaber. Det er sund fornuft, og opgaven udføres af højt kvalificere konsulenter, der alle har en baggrund i den finansielle sektor. Vi finder de områder, hvor der er penge at spare/tjene indenfor pension, – boliglån – kreditforeningslån, gæld/afvikling, øvrige banklån, opsparing og investering mv.

Læs om Assessment

FÅ ET UFORPLIGTENDE OG

GRATIS TILBUD