f10 FINANS

Professionel økonomisk rådgivning

Vi hjælper både private og erhverv med økonomisk rådgivning og sparring. Det indebærer bl.a.:

Finansrådgivere hos F10

ØKONOMITJEK

Få et uvildigt økonomitjek hos F10

Når du vælger et uvildigt Økonomitjek, analyserer vi din økonomi og finder de områder, hvor der er penge at spare/tjene.

Du får et overskueligt skema, der viser de områder, hvor du kan forbedre din økonomi indenfor blandt andet boliglån, pension, opsparing, investering mv.

Vi finder flere penge i budgettet hos mere end 9 ud af 10 familier. Og vi kan også hjælpe dig.

INVESTERINGSRÅDGIVNING

Lad F10 Finans pleje din formue

Din formue og din pension er ikke noget, du skal overlade til hvem som helst. Du skal være tryg og rolig ved at overlade din økonomi, pension og formue i en rådgivers hænder.

Beregn den årlige besparing på dine investeringer

Kontakt F10 Finans
Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe dig.

FIRMAPENSION

Skal dine medarbejdere have Danmarks bedste firmapension?

F10 Finans oplever ofte, at virksomhedens ledelse har meget stor fokus på virksomhedens drift og optimering af denne.

Dette gør, at mappen med firmapensionsaftalen ofte samler støv på hylden. Konsekvensen af dette, er ofte, at den enkelte medarbejder går glip af rigtige mange penge når de når pensionsalderen.

Når F10 taler med virksomhedens ejere om firmapension, hører vi ofte, at de ikke umiddelbart kan se hvad virksomheden får ud af dette, andet end øget tidsforbrug og omkostninger.

F10´s Helhedsrådgivning gør op med dette. Glade medarbejdere med god privatøkonomi og sund pensionsopsparing vil også give større indtjening til virksomheden

Få et tilbud på firmapension

  PENSIONSBEREGNEREN

  Beregn hvilken forøgelse det vil give dig, hvis din pension giver et merafkast på 1,5% årligt

  Herunder har vi lavet en beregner, som tager udgangspunkt i et merafkast på blot 1,5% i forhold til din nuværende ordning.

  Pensionsformue
  Nuværende alder
  Pensionsalder
  Forventet merafkast

  HJÆLP TIL BOLIGKØB

  Vi sørger for det bedste lån

  Og der sidder du: Forvirret – og med fornemmelsen af ikke helt at kunne følge med. Med følelsen af, at din daglige økonomi kunne være bedre, hvis du havde overblikket over dine boliglån og dine kreditforeningslån.

  Måske kunne økonomien endda blive så god, at der kunne blive råd til den der vinterferie,” tænker du og forestiller dig allerede børnenes jubel, når du fortæller dem, at I skal af sted.

  Det kan blive til virkelighed med den rigtige rådgivning. Vi finder flere penge hos 9 ud af 10 vores kunder. Skal vi også hjælpe dig?

  DEDIKEREDE RÅDGIVERE

  Lad os hjælpe dig videre