ORGANISK VÆKST

Spiller dit interne salg sammen med dine eksterne sælgere. Kender dine sælgere næste skridt på kundeudviklingen. Har du potentiale til at få mere af jeres kunders indkøb.

EKSTERN VÆKST

Væksten kan ske eksternt, hvor din virksomhed fx opkøber en konkurrent eller indgår en strategisk alliance. Opkøb eller alliancen kan også være for at få fat i mere kapacitet.

SALG AF VIRKSOMHED

Sammen optimerer vi hele processen fra de første overvejelser til det afsluttende håndtryk med en køber eller næste generation.

KAPITALTILFØRSEL

Hos F10 forretningsudvikling har vi stor respekt for vores kunder, det arbejde de udfører, og de resultater de skaber.

Vi låner vores værktøjskasse ud til din virksomhed, så du kan vækste din virksomhed – at få ting til at gro, er vores passion.

Salgsudvikling på toplinjen

Salgs- og måludvikling, planlægning, eksekvering og opfølgning er salgsudvikling på toplinjen. Spiller dit interne salg sammen med dine eksterne sælgere. Kender dine sælgere næste skridt på kundeudviklingen.

Flere kunder og nye markeder

Skab flere og nye kunder, sælg dine produkter på flere markeder. Skal din virksomhed ud på nye markeder? Er market intelligence delen i orden, så du kender full potential? Hvad siger dine kunder om dit produkt?

Alliancer og opkøb

Den strategiske alliance kan være adgangen til et nyt marked, eller produktkategori, som øger dit salg væsentligt. Vi kan finde alliancen der passer til dig og din virksomheds behov. Køb af virksomhed er forbundet med en væsentlig risiko.

Salg af virksomhed og Generationsskifte

Salg af virksomheden er en af de vigtigste beslutninger en ejerleder tager. Det stiller krav om medvirken af kompetente sparringspartnere i processen med det rigtige værdisæt.