f10 FORRETNINGSUDVIKLING

“Vi låner vores værktøjskasse ud til din virksomhed, så du kan vækste din virksomhed – at få ting til at gro, er vores passion.”

VI HJÆLPER MED:

VÆKST

Ønsker du at vækste din virksomhed, har vi de bedste værktøjer og ressourcer til nteop dette. Vi tilbyder hjælp inden for en række områder, herunder salgsoptimering og -udvikling, eksport og nye markeder, go-to-market planer, strategiske alliancer, etableringer samt opkøb og fusion.

SALG AF VIRKSOMHED

Vi kan også hjælpe dig med at overdrage din virksomhed til næste generation eller til en køber - helt fra de første overvejelser til det endelige håndtryk. Derfor tilbyder vi også rådgivning inden for salgsmodning, værdiansættelse, salg af virksomhed og generationsskifte.

KAPITALTILFØRSEL

Søger du kapital til at vækste din virksomhed? Vi kan hjælpe dig med at finde kapital til forretningsideer og vækstplaner – hvor banken måske siger fra. Vi står klar til at hjælpe dig omend du søger fremmedkapital, egenkapital, finansiering af forretningsplanen eller soft money.

Succesfulde virksomheder vælger os
Jeg har længe gerne ville udvide Paradis på Fyn, men fordi jeg har skulle drifte virksomheden samtidig, har jeg ikke haft mulighed for at bruge den rette mængde tid det kræver. Så fandt jeg F10 Forretningsudvikling, som gennem faglig kompetent sparring har hjulpet mig med at finde og prioritere forskellige vækstmuligheder. Det var faktisk en øjenåbner for mig, og nu skal vi sammen forsøge at efterleve de udarbejdede vækstplaner på et niveau, hvor jeg også fortsat kan drifte virksomheden
Simon Brandt, Paradis Fyn ApS
F10 Forretningsudvikling
SÅDAN VÆKSTER DU DIN VIRKSOMHED
Spiller dit interne salg sammen med dine eksterne sælgere. Kender dine sælgere næste skridt på kundeudviklingen. Har du potentiale til at få mere af jeres kunders indkøb.
F10 Forretningsudvikling
SALGSUDVIKLING PÅ TOPLINJEN
Sammen optimerer vi hele processen fra de første overvejelser til det afsluttende håndtryk med en køber eller næste generation.
F10 Forretningsudvikling
OVERVEJER DU AT SÆLGE DIN VIRKSOMHED?
Sammen optimerer vi hele processen fra de første overvejelser til det afsluttende håndtryk med en køber eller næste generation.
F10 Forretningsudvikling
KENDER DU DIN VIRKSOMHEDS FULDE POTENTIALE?
Skab flere og nye kunder, sælg dine produkter på flere markeder. Skal din virksomhed ud på nye markeder? Er market intelligence delen i orden, så du kender full potential?
F10 Forretningsudvikling
GO TO MARKET
En klar ”Go-to-market-strategi” er essentiel for din virksomhed. Det er en plan for:
F10 Forretningsudvikling
SALG AF VIRKSOMHED
Sammen optimerer vi hele processen fra de første overvejelser til det afsluttende håndtryk med en køber eller næste generation. Vores erfaring med processen og ekspertise inden for alle aspekter af videreførelse med en ny ejer, sætter os i stand til at koordinere elementer i alle faserne, så parterne opnår de mest optimale vilkår.
F10 Forretningsudvikling
EKSTERN VÆKST
Din virksomhed kan øge omsætningen ved ekstern vækst. Det kan ske gennem opkøb af en konkurrent, eller kapitaltilførsel udefra, og dermed bliver ekstern vækst ofte en hurtigere vej til vækst.
F10 Forretningsudvikling
ALLIANCER OG OPKØB
Opkøb eller alliancer kan også være for at få fat i mere kapacitet. Det er ofte en hurtig vej til vækst.
F10 Forretningsudvikling
KAPITALTILFØRSEL
Har din virksomhed en forretningside eller et vækstpotentiale, men mangler kapital. F10 Forretningsudvikling hjælper dig med at skaffe kapital, hvor banken måske siger fra. Vi er vant til at arbejde sammen med forskellige kapitalstærke institutioner og investorer, som både er private og offentlige.
F10 Forretningsudvikling
GENERATIONSSKIFTE
Et generationsskifte kan være et familiemedlems eller medarbejders overtagelse af virksomheden, helt eller delvist- fra den hidtidige ejer. F10 Forretningsudvikling hjælper din virksomhed gennem processen.
F10 Forretningsudvikling
KAPITAL BOOSTER
”Sammen med F10 Forretningsudvikling fik vi hurtigt kortlagt vores kapitalbehov og matchede det med relevante kapitaltyper. I fællesskab fandt vi ud af, at CIP- Robotics levede op til en række krav iblandt diverse offentlige puljer, og derfor lagde vi ud med at søge fondsmidler.
FÅ ET UFORPLIGTENDE OG
GRATIS TILBUD