Ildsjæl med indsigt

15 år med forretningsudvikling har gjort at min værktøjskasse er fyldt godt op med faglig indsigt. Jeg har arbejdet med forretningsudvikling på salg og marketing, forretningsplaner samt køb og salg af virksomheder i små og store nationale og internationale virksomheder. Senest har jeg været ejerleder i en vækstvirksomhed i tre år inden jeg startede hos F10. Jeg har arbejdet i og med bestyrelser de sidste mange år i både store og små virksomheder. Jeg kender udfordringerne indefra og har prøvet at sidde på din side af bordet – både som specialist, mellemleder og på direktionsgangen.

Pragmatisk Akademiker

Jeg er uddannet cand. merc. jur. fra Århus og jeg har en lederuddannelse som officer i Hæren med rang af Kaptajn-R med diverse internationale udsendelser. Jeg har boet og arbejdet i Mellemøsten og arbejdet med forskellige kulturer og rejst meget som KAM, business developer og salgsdirektør. Min teoretiske bagage er kombineret med praktisk indsigt, som tilsammen danner fundament for min måde at rådgive på. Uden rødder i virkeligheden har teori ingen værdi.

Elsker at se ting gro

Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at se væksten af en succes man er med til. Jeg er særligt god til at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der gerne vil forøge sine operationer, men mangler ressourcer, inspiration, kompetencer eller sparring til, hvordan væksten kan ske. Det vigtigste er at forretningsudviklingen implementeres helt ud i storetåen på din organisation.

Ude er godt – hjemme er Odense

Jeg bor i Odense og jeg er opvokset her. Jeg har to skønne drenge, Philip og Marcus, som begge går på Skt. Hans Skole i Odense. Vand er mig og sammen nyder jeg familie, kammeratskab og fællesskabet enten i vandet som svømmer, på vandet som sejler eller ved vandet i vores sommerhus. Eventyr får os til at mærke livet og drømme motiverer os, jeg kan godt lide at rejse, så på et tidspunkt når vi har øvet os nok, skal vi på togt over Atlanten.

Kaffen skal være sort

Et kaffemøde kan give inspiration til løsninger på de udfordringer, din virksomhed står over for. Det koster ikke andet end din tid. Vi besøger hvert år hundreder af virksomheder, hvor vi giver inspiration på alle niveauer. Det giver værdi for alle parter. Lad os mødes over en kop kaffe og tage udfordringerne op, – min kaffe skal helst være sort.

KONTAKT

Christina er uddannet cand.mag. i kommunikation fra University of Central Florida.

Christinas interesse omfatter intern såvel som ekstern kommunikation, da hun tror på, at den måde vi mennesker og virksomheder kommunikerer på i sidste ende påvirker det færdige outcome. Derudover ser hun en glæde i at sætte struktur på dagsordenen og gøre hverdagen lettere for sine kollegaer.

Christina har stærke kvalifikationer inden for research og analyse. Yderligere besidder hun gode præsentationsevner grundet sin erfaring som underviser i Public Speaking. Derudover er Christina en kompetent kommunikatør med solide mundtlige såvel som skriftlige engelske sprogkundskaber, som hun har tilegnet gennem de tre år hun har været bosiddende i USA.

Erfaring

Christinas erfaring spænder over alt lige fra kundeservice til sociale medier til rekruttering af deltagere til kvalitative interviews. Som person er hun struktureret og detaljeorienteret med en proaktiv tilgang til projekter. Hun har længe været ivrig efter at blive en del af et dygtigt team, hvor hun kan lære og samtidigt bidrage med den viden hun har tilegnet sig.

Arbejdsopgaver

Christina arbejder med projektledelse, vedligeholdelse af CRM-systemet, ekstern kommunikation og markedsføring for F10 Forretningsudvikling og diverse ad hoc-opgaver.

Fritid

Christina er gift med Martin og bor i Sankt Klemens, Odense. Sammen har de deres søn Nolan. Hun er vild med at rejse, afprøve nye bageopskrifter i køkkenet, og hun løber også gerne en tur eller dyrker yoga, når hun har tid til det.

KONTAKT

Per har flere års erfaring som CEO og ledelseskonsulent. Per beskrives som en visionær, kreativ, pragmatisk og meget energisk global forretningsleder med bred erfaring i at operere på strategisk og administrativt niveau inden for flere områder af fremstillingsindustrien, skibsrelaterede aktiviteter og detailhandlen.

Erfaring

Per har en bred international erfaring og har bl.a. tidligere være ansat som Direktør hos Mærsk og CEO hos KRM AG (ECCO Europa). Per har været selvstændig i længere tid under navnet Reimer International GmbH.

Fritid og andre interesser

Per er bosiddende i Schweiz med sin kone og to børn.

KONTAKT

Forretningsudvikling i øjenhøjde

Min fornemmeste opgave er at hjælpe menneskene bag de små og mellemstore virksomheder med at indfri sit potentiale gennem forretningsudvikling på salg og marketing. SMV’er fortjener den største anerkendelse for deres indsats, fordi de er rygraden i dansk erhvervsliv. Værdien af forretningsudvikling bliver skabt på et solidt grundlag af fakta og analyser med respekt for menneskene bag. Mit interessefelt ligger således i mødet mellem mennesker og analyser.

Erfaring

Jeg er uddannet cand.merc. International Business and Marketing fra Syddansk Universitet, og min erfaring omfatter salg, marketing, dataindsamling og -analyse. Jeg er struktureret og detaljeorienteret med et højt drive. Jeg tilgår altid mit arbejde med en høj arbejdsmoral og højt humør.

Fritid og interesser

Jeg er opvokset i Odense, hvor jeg er bosat sammen med min skønne datter Ellen og min kæreste Sara. Jeg elsker familielivet og fællesskabet, men jeg elsker også at søge nye oplevelser og udfordringer.

KONTAKT