Ildsjæl med indsigt

15 år med forretningsudvikling har gjort at min værktøjskasse er fyldt godt op med faglig indsigt. Jeg har arbejdet med forretningsudvikling på salg og marketing, forretningsplaner samt køb og salg af virksomheder i små og store nationale og internationale virksomheder. Senest har jeg været ejerleder i en vækstvirksomhed i tre år inden jeg startede hos F10. Jeg har arbejdet i og med bestyrelser de sidste mange år i både store og små virksomheder. Jeg kender udfordringerne indefra og har prøvet at sidde på din side af bordet – både som specialist, mellemleder og på direktionsgangen.

Pragmatisk Akademiker

Jeg er uddannet cand. merc. jur. fra Århus og jeg har en lederuddannelse som officer i Hæren med rang af Kaptajn-R med diverse internationale udsendelser. Jeg har boet og arbejdet i Mellemøsten og arbejdet med forskellige kulturer og rejst meget som KAM, business developer og salgsdirektør. Min teoretiske bagage er kombineret med praktisk indsigt, som tilsammen danner fundament for min måde at rådgive på. Uden rødder i virkeligheden har teori ingen værdi.

Elsker at se ting gro

Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at se væksten af en succes man er med til. Jeg er særligt god til at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der gerne vil forøge sine operationer, men mangler ressourcer, inspiration, kompetencer eller sparring til, hvordan væksten kan ske. Det vigtigste er at forretningsudviklingen implementeres helt ud i storetåen på din organisation.

Ude er godt – hjemme er Odense

Jeg bor i Odense og jeg er opvokset her. Jeg har to skønne drenge, Philip og Marcus, som begge går på Skt. Hans Skole i Odense. Vand er mig og sammen nyder jeg familie, kammeratskab og fællesskabet enten i vandet som svømmer, på vandet som sejler eller ved vandet i vores sommerhus. Eventyr får os til at mærke livet og drømme motiverer os, jeg kan godt lide at rejse, så på et tidspunkt når vi har øvet os nok, skal vi på togt over Atlanten.

Kaffen skal være sort

Et kaffemøde kan give inspiration til løsninger på de udfordringer, din virksomhed står over for. Det koster ikke andet end din tid. Vi besøger hvert år hundreder af virksomheder, hvor vi giver inspiration på alle niveauer. Det giver værdi for alle parter. Lad os mødes over en kop kaffe og tage udfordringerne op, – min kaffe skal helst være sort.

KONTAKT

Per har flere års erfaring som CEO og ledelseskonsulent. Per beskrives som en visionær, kreativ, pragmatisk og meget energisk global forretningsleder med bred erfaring i at operere på strategisk og administrativt niveau inden for flere områder af fremstillingsindustrien, skibsrelaterede aktiviteter og detailhandlen.

Erfaring

Per har en bred international erfaring og har bl.a. tidligere være ansat som Direktør hos Mærsk og CEO hos KRM AG (ECCO Europa). Per har været selvstændig i længere tid under navnet Reimer International GmbH.

Fritid og andre interesser

Per er bosiddende i Schweiz med sin kone og to børn.

KONTAKT

F10 Forretningsudvikling

KONTAKT