PENSION

Pensionrådgivning: Prøv at forestille dig, at der er styr på pensionen

At du ved med dig selv, at du og din familie har den bedst tænkelige løsning, når det gælder pensionsopsparing og livsforsikring. At du er sikret en tredje alder med råderum til golf, rejser og oplevelser med børnebørnene – eller hvad nu din drøm er. Og at dine kære er sikret på bedste måde, hvis du skulle falde bort eller blive uarbejdsdygtig.

Den sikkerhed kan vi i F10 hjælpe dig med at få.

Få en tredje alder med overskud og overblik

Din seniorøkonomi kan faktisk blive meget bedre, hvis du griber det rigtigt an. Ofte kan vi optimere med 100.000 kr. eller mere for en helt almindelig husstand.

Få en bedre økonomi med uafhængig pensionsrådgivning

Pensionsordninger er noget af det, der kan give mange af os grå hår før tid. Det kan være svært at gennemskue og overskue, og har du skiftet job (måske flere gange), så har du sikkert flere forskellige pensionsordninger i forskellige pensionsselskaber eller banker.

Derudover har du måske også selv oprettet flere pensionskonti i forskellige pengeinstitutter.

Du vil gerne sikre dig selv i alderdommen, men der er så mange muligheder, at det er svært at få overblik. Blandt andet har det stor betydning for din økonomi, hvornår og hvordan du vælger at få udbetalt dine pensionsopsparinger. F10 kender muligheder og faldgruber, så vi kan yde dig uafhængig rådgivning om pension og økonomi, så du er sikker på at få mest ud af din pensionsopsparing.

kapital
Den rette rådgivning kan betyde tusindvis af kroner

Uafhængig rådgivning om pension og økonomi kan betyde mange penge for dig. Du får sat spot på, om du er klar til pensionen, eller om der skal foretages nogle ændringer.

Vi har ikke lyst at tænke på det, men rigtigt mange af os risikerer at miste vores erhvervsevne på et tidspunkt, og så er det meget vigtigt at være dækket rigtigt ind. Vi ser også på din økonomi og dine forsikringer ved tab af erhvervsevne og dødsfald.

F10 sammenholder og optimerer alle dine pensionsopsparinger i forhold til skat og offentlige pensionsydelser.

Med uafhængig pensionsrådgivning kan du bl.a. få:

  • En analyse af dine pensioner og forsikringsdækninger.
  • En senioranalyse, der dokumenterer din nye optimerede økonomi år for år.
  • En handlingsplan, der viser hvordan økonomien optimeres løbende.
  • Gennemgang af nuværende placering af pensionsmidler.
  • Gennemgang af mulighederne for at samle dine pensionsopsparinger på et sted.
  • Overblik over dine livsforsikringer og forsikring ved tab af erhvervsevne
Vælg F10 når du vil have uvildig pensionsrådgivning

Banker og pensionsselskaber vil gerne rådgive dig bedst muligt. Men de har også en interesse i at sælge deres egne produkter til dig.

Hos F10 er vi uafhængige rådgivere, så du kan være helt sikker på at få vores ærlige og uforbeholdne mening om dine pensioner og livsforsikringer. Vores interesse er udelukkende dig og din situation.

Alle vores konsulenter har en baggrund i den finansielle verden, og vi gør alt hvad vi kan for at forklare de lidt indviklede emner, som pensionsordninger og tab af erhvervsevne på en forståelig måde.

Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi rådgiver på en afslappet måde.

ØNSKER DU AT BLIVE

KONTAKTET