Generelle forretningsbetingelser

F10 Finansrådgiver P/S
CVR-nummer: 35028595
FTID: 35136 & 43005

F10 Fondsmæglerselskab A/S
CVR-nummer: 35235434
FTID: 8351

F10 Pensionsmægler ApS
CVR-nummer: 34621071
FTID: 31702

Nærværende forretningsbetingelser gælder for enhver opgave, som F10 Finansrådgiver P/S, F10 Fondsmæglerselskab A/S eller F10 Pensionsmægler ApS (efterfølgende kaldet F10 Finans) udfører.

OPGAVEN

1.1 Når F10 Finans modtager en opgave, aftales omfanget af opgaven med kunden. Aftalen med kunden dokumenteres typisk i en rådgivningsaftale eller via mail. Omfanget af opgaven kan justeres løbende.

1.2 F10 Finans ønsker at yde rådgivning, som opfylder kundens forventninger og er værdiskabende for kunden. F10 Finans udfører alle opgaver i overensstemmelse med gældende regler.

1.3 F10 Finans rådgiver alene om nationale regler, som er gældende i Danmark.

 

FORTROLIGHED

2.1 Parterne er gensidigt forpligtede til at behandle alt materiale og alle oplysninger om den anden part samt alle oplysninger modtaget fra den anden part i forbindelse med opgavens udførelse fortroligt.

2.2 Alle medarbejdere i F10 Finans er underlagt særlige regler vedrørende intern viden om børsnoterede selskaber og restriktioner for handel med værdipapirer.

2.3 Bestemmelsen om fortrolighed finder ikke anvendelse på materiale og oplysninger, (i) som er offentligt kendt, (ii) som modtageren allerede er bekendt med, (iii) som er videregivet fra tredjemand uden begrænsninger, (iv) som er uafhængigt udviklet, eller (v) som er oplyst i medfør af et lovmæssigt krav eller en kendelse.

2.4 Efter ydelsens levering har F10 Finans ret til loyalt at henvise til kunden og opgaven ved brug af kundens navn og logo i forbindelse med f.eks. afgivelse af tilbud, præsentationer eller undervisning, medmindre kunden udtrykkeligt forbyder dette.

 

KUNDEFORHOLD

3.1 F10 Finans indhenter, opbevarer og håndterer oplysninger om kunden i overensstemmelse med lovgivningen. I det omfang at F10 Finans modtager adgang til kundens kundeoplysninger, vil disse blive behandlet i overensstemmelse med kundens interne retningslinjer. F10 Finans hverken indhenter eller behandler oplysninger om kundens kundeforhold, jf. nedenstående.

Ved ydelse af rådgivning anses F10 Finans som selvstændig dataansvarlig. I visse tilfælde kan kunden dog være dataansvarlig og F10 Finans databehandler, og i disse tilfælde indgås der en databehandleraftale mellem parterne.

 

HONORAR OG OMKOSTNINGER

4.1 F10 Finans beregner honorar på baggrund af medgået tid, medmindre andet er aftalt med kunden.

4.2 Honoraret tillægges moms eller indeholder lønsumsafgift efter gældende regler.

4.3 F10 Finans fakturerer som udgangspunkt månedsvis bagud, medmindre andet aftales. Ved klippekort faktureres forud.

4.4 Betalingsbetingelser er 8 dage fra fakturadato.

4.5 Ved forsinket betaling beregnes morarenter i overensstemmelse med rentelovens bestemmelser.

4.6 Kunden debiteres særskilt for udlæg og omkostninger vedrørende opgaven.

 

SAMARBEJDETS OMFANG OG VARIGHED

5.1 Hvis opgaven afsluttes, vil F10 Finans sikre, at fortrolige oplysninger, som F10 Finans har modtaget, ikke anvendes i andre opgaver.

5.2 Både kunden og F10 Finans kan til enhver tid bringe samarbejdet til ophør jf. gældende opsigelsesfrister.

5.3 F10 Finans er berettiget til honorar og omkostningsgodtgørelse for tiden frem til ophør.

 

ANSVARSBEGRÆNSNING

6.1 F10 Finans er erstatningsansvarlig i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler med de nedenfor anførte begrænsninger.

6.2 F10 Finans’ ansvar omfatter ikke ansvar for tab af data, driftstab, tidstab, avancetab, tab af goodwill eller image eller andre indirekte tab.

6.3 F10 Finans er ikke ansvarlig for rådgivning ydet af underleverandører, uanset om sådanne underleverandører er antaget af F10 Finans eller med F10 Finans’ bistand.

 

IMMATERIELLE RETTIGHEDER

7.1 Immaterielle rettigheder til materiale udarbejdet af F10 Finans tilhører F10 Finans, medmindre andet er aftalt.

 

RETTIGHEDER

8.1 Hver part bevarer sine rettigheder, som bestod før påbegyndelse af opgaven, uanset at disse rettigheder indgår i ydelsen, og ingen part opnår nogen rettighed til den anden parts rettigheder, der bestod forud for Aftalen.

8.2 F10 Finans har ejendomsretten til enhver form for immaterielle rettigheder, produkter og materiale, der fremkommer som led i frembringelsen af ydelsen.

8.3 Ydelsen, som F10 Finans har leveret til kunden, må ikke videregives til tredjemand. Ydelsen må alene anvendes til eget brug og til det formål, der er angivet i aftalebrevet, medmindre Howart skriftligt har givet samtykke til andet, eller hvis dansk lovgivning eller retslig afgørelse pålægger/giver kunden ret til en sådan videregivelse.

8.4 F10 Finans påtager sig ikke ansvar eller forpligtelser i tilfælde af, at ydelsen bruges til andet formål end det i aftalebrevet anførte.

 

LOVVALG OG VÆRNETING

9.1 Eventuelle tvister om F10 Finans’ rådgivning er undergivet dansk ret og danske domstoles enekompetence.

Version 1.1, 2024