Headhunting (ny)

F10 HUMAN RESOURCE

Lad vores headhuntere hjælpe dig

Skal din virksomhed bruge en ny direktør? Så lad F10 hjælpe med at finde de rette kandidater. Vi har professionelle headhuntere i hele landet, fordelt på vores seks kontorer.

Gennem vores store netværk og mange års erfaring har vi adgang til de bedste kandidater. Vi er eksperter, når det kommer til executive search. Uanset om det er en ny topleder eller specialist – så kender vi markedet og

1

Få lavet et UVILDIGT økonomitjek

Vi finder flere penge i budgettet hos mere end 9 ud af 10 familier.
Kontakt Søren i dag på tlf: +45 23 46 65 15 eller sos@f10.dk

Headhunting – Vi finder den rette kandidat til jobbet

Det er ikke altid muligt at finde den bedste kandidat gennem annoncering. De dygtigste er ofte ikke jobsøgende og måske ikke opmærksomme på, hvor attraktivt en karriere hos jer kan være. Gennem intensivt search-arbejde finder vi kandidater, som vi går i dialog med. Her er det vigtigt at kunne sælge stillingen og virksomheden ud fra de attraktivitetsfaktorer, som ofte ignoreres i et traditionelt ansættelsesforløb. De mest kvalificerede inviteres til personligt interview og gennemgår samme forløb som ved almindelig rekruttering, dvs. både personlighedstest og interview af relevante referencer.

Garanti hos F10

Såfremt kandidaten forlader jobbet inden for den aftalte garantiperiode, påtager F10 HR & Rekruttering sig at finde en ny kandidat til stillingen uden beregning.

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre