BUSINESS COACHING OG SPARRING

F10 Viden & Vækst

Vi hjælper med teamudvikling og samarbejde

Virksomheder og organisationer er afhængige af at medarbejderne performer optimalt. Teamudvikling og samarbejde løfter den samlede performance. For uden motiverede medarbejdere er der stor risiko for at resultater udebliver. Om det er resultater der skal forbedres eller trivslen og den Sociale Kapital så sætter vi målrettede dage og forløb sammen der sikrer fremdrift, samarbejde og energi i teams, grupper og den samlede medarbejderstab.

Strategiske alliancer

Tag en UFORPLIGTENDE dialog om jeres udviklingsmuligheder

Det koster ikke noget at mødes, og vi udarbejder meget gerne et oplæg til et samarbejde.
Kontakt Lars på +45 28 76 00 70 | le@f10.dk for at høre mere.

Hvad tilbyder vi inden for business-coaching og sparring?

Som dedikeret business-coach tilbyder vi en fast og trofast sparringspartner, der er klar til at støtte dig, uanset om du har brug for opbakning, modspil eller samspil. Vi tilpasser vores tilgang til hver enkelt opgave og behov, så løsningerne kan variere fra at guide dig til selv at finde frem til løsninger, til mere direkte intervention hvor vi aktivt indgår i opgaveløsningen.

 

Hvad indebærer business-coaching og sparring?

Business-coaching er rettet mod at hjælpe dig med at finde egne løsninger på de udfordringer, du står overfor. Vi guider og støtter dig fra problemidentifikation til løsningen er implementeret.

Sparring handler om at få hjælp til de opgaver, du har svært ved at starte op eller afslutte. Vi kan træde til, sætte processen i gang, justere hvor det behøves, og sikre, at opgaven bliver fuldført, så du kan komme videre.

LÆS HVAD ANDRE SIGER OM OS

Hvorfor vælge business coaching og sparring?

Ingen kan alt, og mange har svært ved at nå alt det, de skal. En dedikeret business-coach eller sparringspartner er derfor en uvurderlig hjælp i både dialog og udførelse af praktiske opgaver. En vigtig del af værdien ligger i opstart og opfølgning, så opgaverne bliver gjort – eller fravalgt i samråd med dig.

 

Hvordan kan F10 Viden & Vækst gøre en forskel?

Vi er tilgængelige, når du har brug for det, uden at du behøver at booke tid i forvejen. Dette sikrer, at du kan få hjælp til næsten alt fra dag til dag. Vi lægger vægt på hurtig og effektiv hjælp og er klar til at aftale deadlines, som du kan arbejde efter, så du aldrig står alene med dine udfordringer.

Hurtig hjælp er ofte den bedste hjælp, og det er vores mål at være der for dig, præcis når du har brug for det.

 

3 gode grunde til at vælge en fast business-coach

1. En Business-coach er en fast støtte
Der er ofte for mange opgaver som ikke bare kan uddelegeres som en Business-coach kan enten hjælpe dig med eller give dig støtte så du når dem

2. Uvildig sparringspartner
Du vil bare det bedste men kan også have brug for en uvildig men respektfuld mening om tingen. En Business-coach arbejder for virksomhedens bedste og dermed også for dig

3. En Business-coach har prøvet meget. Rigtig meget.
Så derfor får du tilført både erfaring og meninger fra en person der ved, at ikke alt bare er let men omtanke og handling. Vi bringer alle vores erfaringer med ind og stiller til rådighed uden at diktere.

Skal vi have en snak om business coaching?

Hos F10 Viden & Vækst har vi mange års erfaring med at coache og sparre med adskillige virksomheder og personer. Hvis du synes det lyder interessant, er du altid velkommen til at kontakte os – det koster ingenting at ringe!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre