BESTYRELSESUDVIKLING

F10 Viden & Vækst

Få styrket din bestyrelse med F10 Viden & Vækst

Bestyrelser spiller en central rolle som værdifulde sparringspartnere og støtter for ejerledere, direktioner og potentielt hele ledelsesgrupper. Vi er opmærksomme på, at mange SMV’er har brug for en bestyrelse, men ikke nødvendigvis forstår dets fulde potentiale og funktion. For at imødekomme dette behov tilbyder vi åbne kurser og workshops i bestyrelsesudvikling. Vi udruster ejerledere og eksisterende bestyrelser med værktøjerne til at strukturere og forbedre både bestyrelsens og virksomhedens udvikling.

Vores mål er at skabe professionelle bestyrelser, der fungerer som en uvurderlig ressource. Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at realisere denne værdi gennem praktisk rådgivning og støtte.

2

Tag en UFORPLIGTENDE dialog om jeres udviklingsmuligheder

Det koster ikke noget at mødes, og vi udarbejder meget gerne et oplæg til et samarbejde.
Kontakt Lars på +45 28 76 00 70 | LE@f10.dk for at høre mere.

Hvorfor er bestyrelsesudvikling essentiel?

Virksomhedsudvikling starter i toppen. Hvis bestyrelsen og ledelsen stagnerer, vil det afspejles i hele organisationen. En bestyrelse skal derfor altid være i udvikling og i trit med samfundets fremskridt, hvilket både virksomheden og ledelsen fortjener.

 

Vores ekspertise og facilitatorer – Hvad kan vi tilføre?

Der er ingen universel opskrift på effektivt bestyrelsesarbejde; det handler om at navigere inden for rammerne af regler, love og retningslinjer. F10 Viden og Vækst bringer erfaring, ekspertise og et væld af ideer til bordet, uanset om en bestyrelse er ny eller i gang med at genopfinde sit arbejde.

LÆS HVAD ANDRE SIGER OM OS

Målet med bestyrelsesudvikling

Målet med vores arbejde er tydeligt – en virksomhed skal udvikle sig, for det modsatte betyder stagnation og tilbagegang. Når bestyrelsen udvikler sig, smitter det af på ledelsen, som derefter kan inspirere medarbejderne til at opnå nye resultater. Vi stræber altid mod vækst, uanset om det er 2 % eller 120 %, og det kræver vedvarende udvikling, som oftest initieres af bestyrelsen.

Vores mission er at forme aktive og professionelle bestyrelser, der kan drive virksomheder fremad.

 

3 gode råd til bestyrelsesudvikling

1. Sikre at alle i bestyrelsen er aktive og siger deres mening for virksomheden skyld

2. Alle i bestyrelsen er aktive før – under og efter bestyrelsesmøder

3. Arbejder i bestyrelsen har 90 % fokus på fremtiden og meget lidt på fortiden og i dag. Resume og læring af fortiden skal til, og så er det sigte på fremtiden som vi kan gøre noget ved.

Skal du have hjælp til bestyrelsesudvikling?

Er du blevet nysgerrig på hvordan vi hos F10 Viden & Vækst kan hjælpe dig med bestyrelsesudvikling eller vil du måske bare gerne i gang med det samme? Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme – det koster ingenting at tage en uformel snak!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre