KURSER OG UDVIKLINGSFORLØB

F10 Viden & Vækst

Vi tilbyder aktive kurser og udviklingsforløb

Uanset om målgruppen er ledelsen, sælgerne, udvalgte personalegrupper eller hele virksomheden, sørger vi altid for at tilpasse kurset eller forløbet nøje til den specifikke opgave. Vi kan ikke blot tale os til at blive bedre – vi skal træne. Derfor identificerer vi os oftere som trænere frem for undervisere.

Du finder områderne, som du ønsker at forbedre, og det bliver vores mission at træne personalet eller ledelsen, så de kan realisere disse forbedringer. Dette er essensen i vores aktive og involverende kursus- og udviklingsmetodik. Vores ekspertise spænder bredt og omfatter alt indenfor ledelse, salg, effektiv kommunikation og samarbejde.

Tag en UFORPLIGTENDE dialog om jeres udviklingsmuligheder

Det koster ikke noget at mødes, og vi udarbejder meget gerne et oplæg til et samarbejde.
Kontakt Lars på +45 28 76 00 70 | le@f10.dk for at høre mere.

Hvorfor er det vigtigt at udvikle personlige og teamets kompetencer?

I en verden, der konstant er i bevægelse og udvikling, er det essentielt, at hver enkelt medarbejder, afdelinger, teams og den samlede organisation vokser og udvikler sig. Ønsker vi en vækst på 10% eller en forbedring på et hvilket som helst område, er det afgørende, at hver enkelt bidrager med en tilsvarende forbedring, så teamet kan løfte sig i fællesskab.

 

Hvad kan vi tilbyde? Hvad er vores erfaringer?

Det, der adskiller os fra mange, er vores tilgang til træning frem for blot at undervise. Vi er fast overbeviste om, at ingenting er virkelig lært, før det er blevet anvendt. Det er derfor vores vigtigste rolle er at træne og udvikle præcis det, som lederen, ejeren eller teamet stræber efter at forbedre. Vi tilfredsstiller os ikke med blot at levere et foredrag og et par modeller; vi udfordrer og træner alle deltagere, så de tilegner sig nødvendige færdigheder.

LÆS HVAD ANDRE SIGER OM OS

Leveringsmetode. Kommer vi til kunderne, eller hvordan forløber kurset?

Udvikling sker i samspil. Derfor foregår vores arbejde enten ude hos kunderne med det samlede team, eller med alle medarbejdere i samme lokale hos jer – eller eventuelt på et konferencecenter. Det er essentielt at dem der skal udvikles, er samlet.

 

Hvilke udviklingsforløb tilbyder vi hos F10 viden & vækst?

Med årene har vi opbygget en bred vifte af erfaringer, hvilket gør, at vi kan tilbyde en række forskellige kursustitler:

1. Den Motiverende Leder

2. Effektive møder

3. Personlig Effektivitet

4. Det Excellente Team

5. Social Kapital på arbejdspladsen

6. Salg for ikke sælgere

7. Det professionelle salg

8. MUS og GRUS som ledelsesværktøjer

9. Og meget mere…

Vil du høre mere om hvilke kurser og udviklingsforløb vi tilbyder?

Tøv endelig ikke med at tage fat i en af vores specialister. Med mange års erfaring står vi altid klar til at hjælpe dig! Uanset om du blot vil høre mere om mulighederne, eller booke dit næste forløb med det samme!

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre