Hvem er jeg?

Jeg er fra det gode år 1966 og gift med Anne Lykke som er socialrådgiver. Sammen har vi 3 børn og 2 Westiehunde, Molli og Karla.

Efter godt 20 positive år hos Tryg Forsikring, var det tiden at prøve nyt. I Tryg har jeg arbejdet som erhvervsassurandør, forhandlingschef samt underwritingchef. Jeg var endvidere valgt igennem 8 år til koncernbestyrelsen i Tryg.

Jeg har også i en periode på 6 år været landsformand for assurandørernes faglige organisation, Assurandør kredsen (tidl. CDA), som er en del af Finansforbundet.

Resultater og Stilhed!

Jeg har altid godt kunne lide at være aktiv og resultatorienteret. Som en kontrast til dette – og måske også en forudsætning, har jeg fokus på stilhed og meditation. Før jeg startede hos F10 tog jeg en velfortjent jobpause og en tur på egen hånd med rygsækken til Assisi i Italien. Her prøvede jeg bl.a. at leve længere tid i stilhed, hos den amerikanske forfatter Bruce Davis samt klosterlivet hos de svenske Brigida søstre.

Vigtigt med efteruddannelse

Jeg har igennem tiden efteruddannet mig på forskellig vis. Senest med relevante fagmoduler i forbindelse med forsikringsmægleruddannelsen på Forsikringsakademiet i Rungsted. En spændende uddannelse dels i forsikringsformidlingsloven samt det at agere som uvildig og uafhængig rådgiver i forsikringsbranchen.

Jeg har nu valgt, at arbejde med uvildig forsikringsrådgivning til erhvervslivet, som direktør og forsikringsmægler hos F10 Forsikringsmægler, som er en del af konsulenthuset F10 i Odense.

Uafhængig rådgivning

I udlandet er det helt normalt at man bruger en uafhængig rådgiver når det handler om forsikringer og i særdeleshed på erhvervsområdet. I Danmark er det over 1/3 af erhvervslivet der i dag benytter sig af en rådgiver og det tal er stigende.

Fritiden

Jeg har sejlet hele mit liv og i min fritid nyder jeg at sejle. Jeg er også valgt til byrådet i Nyborg, hvor jeg bl.a. er formand for erhvervs- og udviklingsudvalget.

KONTAKT

DOWNLOAD CV

Forsikringsmægler med lang erfaring

Jeg har altid arbejdet inden for forsikringsbranchen. Først som elev, skadebehandler, sekretær, assurandør og nu forsikringsrådgiver. Jeg tænker det er en naturlig udvikling, for at kunne tilbyde mine kunder den bedste service som forsikringsrådgiver.

Fritid

Jeg er far til 3 drenge og papfar til en dreng og pige, som min dejlige kæreste Rikke har. Rikke og jeg har boet i Odense i 11 år. Vi elsker at holde ferie med vores familie, om det er sommer eller vinter, i Danmark eller udlandet betyder ikke så meget, bare vi har det hyggeligt og er sammen. Når jeg ikke arbejder bruger jeg min fritid på at spille fodbold, cykle og se motorsport.

Hvor kan jeg gøre en forskel for din virksomhed

Vi finder sammen ud af hvordan du bedst muligt sikrer dine værdier. Jeg finder så den bedste pris og dækning helt efter dit ønske. Derefter vedligeholder jeg dækninger og priser for dig. Jeg laver en forsikringspolitik til dig, som du med fordel kan anvende når du fx skal holde bestyrelsesmøde eller mødes med dit pengeinstitut. Jeg hjælper dig når du har skader, så du får den erstatning som du har krav på. Du kan derfor bruge din tid på at optimere din virksomhed uden bekymring om forsikringerne nu også dækker din risiko.

KONTAKT

Lidt om mig

Jeg er fra 1964 og er født og opvokset i Korsør. De sidste 21 år har jeg delt med Gitte, der arbejder som Social- og sundhedsassistent i Næstved Kommune, hvor vi også er bosat. Med dine, mine og vores børn er familien på 8 personer, hvor vores egen er sidste mand på hjemmeadressen.

Bred erfaring

Allerede i skolepraktikken fangede forsikringsverdenen min interesse. Jeg startede derfor som 18-årig med at sælge forsikringer for Kgl. Brand i min fritid, og siden for Topsikring, mens jeg afsluttede Højere Handelseksamen og min elevtid på kontor.

I 1986 sprang jeg på vognen som fuldtidsassurandør for Topdanmark, og skiftede til Baltica/Tryg i 1990. Her har jeg tilbragt de sidste 27 år på erhvervs- og industrimarkedet, og har i min ansættelse også fået lov at deltage i udviklingen af både bøger, materiale og opgaver til finansuddannelsen som den er i dag, og har efterfølgende undervist i forsikringsdelen i 10 år.

Fremtiden

Jeg har nu valgt at skifte side, og vil efter 35 år på forsikringsselskabernes side, nu flytte mig over på kundens bordside, for herfra at kunne koncentrere mig om at give en uvildig ordentlig rådgivning i valget af både dækning og forsikringsselskab, der både er holdbar og i øjenhøjde.

Fritiden

Aktivitet har altid været min drivkraft, også i fritiden, hvor jeg gennem tid har nydt mange sportsgrene, men også har brugt tid på det frivillige foreningsliv. Sporten har ramt alt fra dans, badminton, billard, håndbold, fodbold, cykling og golf. Jeg har i flere år været aktiv fodbolddommer, og har i 7 år været landsformand for Dansk Cøliakiforening, en patientforening for personer der ikke kan tåle gluten i mad.

I dag er det dog kun en stille cykeltur udover golfen der er tilbage, hvor golfen til gengæld fylder en del. Jeg har i flere år spillet på eliteplan, og indrømmet jeg er bidt af den lille hvide bold.

KONTAKT

DOWNLOAD CV

Kundens mand

Jeg har altid sat en stor ære i at servicere mine kunder, så de får den bedste oplevelse.

Som din forsikringsmægler inden for landbrug og erhverv i Nordsjælland, vil jeg sørge for, at du får den bedste dækning til den rette pris. Jeg vil altid være din direkte kontakt. Hvis der sker en skade, så tager jeg mig af alt papirarbejdet. Men også hvis der sker forandringer i din situation, som har betydning for dine forsikringer, så sørger jeg for at alt bliver ændret.

Netværk

I de sidste 25 år har jeg haft et tæt samarbejde med Nordsjællands Landboforening og Agrovi, hvor vi også har delt en fælles udstillingsstand på Roskilde Dyreskue.

Tillidsposter

Jeg har af flere omgange siddet som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Lokal Forsikring og senest opdateret bestyrelsesuddannelsen på Forsikringsakademiet i 2017.

Fra 2012 til 2020 var jeg tillidsmand i vores lokale assurandørforening hos Lokal Forsikring, heraf de sidste fire år som formand.

Fritiden

Min store interesse har siden ungdomsårene været jagt og fiskeri, som jeg udøver i både Danmark og Sverige, og gerne sammen med mine to hønsehunde.

I Blekinge har vi en familieødegård som vi elsker at opholde os i. Udover at der altid er noget der skal ordnes på et gammelt træhus, så nyder vi en god bog og gåturene i den dejlige natur, samt vores altid hjælpsomme svenske venner.

Privat

Født i oktober 1957 i Hillerød, en by vi altid har boet i.
Jeg er gift med Jette og sammen har vi to voksne børn.

Karrierens vej

I ungdomslivet var jeg en tur med sejlskibet George Stage, hvorefter jeg uddannede mig som maskinarbejder. Efter aftjent militærtjeneste i søværnet, startede jeg som bilsælger. Efter et par år gik turen i 1980 videre til forsikringsselskabet Kgl. Brand, hvor jeg tog grunduddannelse som assurandør. Så kom der en årrække, hvor jeg solgte biler, lastbiler og autodele, før jeg igen var tilbage i forsikringsbranchen hos Frederiksborg Brand, hvor jeg i 1990 startede som privatassurandør. Selskabet blev senere fusioneret først med Udflytternes Brandkasse og senere med RK på Fyn. Herefter skiftede virksomheden navn til Lokal Forsikring, hvor mit primære hverv har været som landbrugs- og erhvervsassurandør i Nordsjælland frem til april 2020.

KONTAKT

Startede 1.8-1989 som erhvervsassurandør ved Baltica / Branddirektør ved Købstædernes almindelige Brandforsikring.

Fortsatte i Tryg-Baltica efter fusionen mellem Tryg og Baltica i 1995.

I 2001 ændredes navnet til TRYG hvor jeg fortsat virkede som erhvervsassurandør frem til 31.12.2010.

1.1.2011 startede jeg som erhvervsassurandør ved Købstædernes Forsikring hvor jeg var indtil mit skift til F10 Forsikringsmægler 1.10-2020.

KONTAKT

Forsikringsmægler hos F10 Forsikringsmægler

KONTAKT

Albert bor privat i Osted – Lejre og er en god årgang 66. Han har mere end 24 års erfaring med skadesforsikring og pension.

KONTAKT

Privat

Jeg er født i Ribe, men er vokset op i Ryslinge på Midtfyn.
Nu er jeg bosat i Stige sammen med Brian, og ét hjemmeboende ud af vores i alt 5 børn samt Molly, en lille bomuldshund.

Erfaring

Jeg er uddannet pædagog i 1998, og har desuden en PD i sprogudvikling. I 19 år arbejdede jeg i en børnehave i Odense, inden det i 2018 var tid til at prøve noget nyt. Den 01.10.2018 startede et nyt kapitel som administrativ kontorelev hos Brian Agermose Hansen i F10 Forsikringsmægler, jeg er færdig uddannet den 01.10.2020. Endvidere arbejder jeg for Peter Wagner Mollerup og F10 Forsikringsmægler. Jeg tager mig af alt forefaldende administrativt arbejde.

Fritid

Jeg synger i det rytmiske kor Pop’n Soul. Det giver energi, godt humør og et fantastisk fællesskab at synge sammen med andre.
Ferier og weekender bliver brugt sammen med familie, venner og hund – gerne i naturen omkring vores sommerhus i Nordjylland.

KONTAKT