F10 ERHVERV

Start af virksomhed

En sikker opstart af din nye virksomhed med F10.

F10 Regnskab har stor erfaring med opstart af virksomhed.

F10 Regnskab tager sikker hånd om situationen ved opstart af ny virksomhed. Vi er den naturlige sparringspartner, også når virksomheden er i drift.

Gennem hele forløbet tilbyder vi rådgivning af høj kvalitet og i øjenhøjde. Det er vigtigt for os at kunden er med og får den bedst mulige start med ny virksomhed. Det er samtidig en prioritet for os at virksomheden, efter opstartsfasen, er kørt i stilling til at vækste fremadrettet med os som den faste samarbejdspartner i processen.

Sammen sikrer vi succes

Tilgængelighed er højt prioriteret hos F10, derfor bestræber vi os på at være til stede så snart kunden ønsker. Vores øgede opmærksomhed på den enkelte kunde sikrer en opstart uden de risici, der kan forekomme på flere områder i processen.

Dertil tilføre F10 ekstra sikkerhed for en succesfuld opstart af din virksomhed da vi tilbyder sparring med en lang række fagområder, som er repræsenteret under samme tag. Her har vi adgang til afdelinger som forretningsudvikling, kapital, forsikring, finans, Pension, Jura, HR mfl. Det er derfor i et samarbejde med os, at du får den største succes rate i forbindelse med opstart og efterfølgende drift.

 

  • Bliv ringet op