F10 ERHVERV

Regnskab, skat og rådgivning

Vi står til rådighed for både selskaber og privatejede virksomheder.

F10 Regnskab skaber overblik for både selskaber og privatejede virksomheder

F10 Regnskab giver dig det fulde overblik med et gennemarbejdet årsregnskab samt selvangivelse. Når dette er i orden, er grundstenen lagt til yderligere analyser, forhandlinger med pengeinstitutter og rapportering til det offentlige hvor vi vil være i tæt samarbejde hele vejen. Samtidig tager vi os af de administrative og tidskrævende opgaver som lønadministration, bankafstemning og moms.

Vore kunder er vores passion, derfor gør vi meget ud af at gennemgå det færdige regnskab på en faglig og venlig måde, således at kunden får indblik og forståelse for ”hvad” og ”hvorfor” det ser ud som det gør.

Vi står til rådighed for både selskaber og privatejede virksomheder. Regnskabet vil som udgangspunkt blive udarbejdet på egen adresse, men kan efter aftale udarbejdes anden steds.

Løbende rådgivning i den daglige drift

Vi er med helt tæt på når de vigtige beslutninger skal tages -og med bred viden i brancher som f.eks. håndværk, butik, restauration, landbrug, foreninger mv. er F10 den naturlige partner i et godt og tæt samarbejde. Vi er behjælpelige med alle opgaver, inden for virksomhedens daglige drift og udvikling hvor vi b.la. assistere på beslutningstunge områder som investeringer i driftsmateriel samt finansieringen hertil mv.

Vores fokus er at skabe det optimale samarbejde ved at fritage kunden for det som vi gør bedst, mens du kan gå all-in med virksomheden og dine kernekompetencer. Dette resulterer, ifølge vores optik, i maksimal værdi for begge parter.

  • Få et uforpligtende og gratis tilbud